Follow us

Η Άννα Μενενάκου μαζί με τους γονείς του Σωτήρη Τσαφούλια | Η κοινή φωτογραφία

Η Άννα Μενενάκου και ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχουν μία όμορφη σχέση

MissBloom TEAM
Ο αλάνθαστος τρόπος να φορέσεις το λευκό κοστούμι είναι αυτός της Άννας Μενενάκου NDP

Η Άννα Μενενάκου και ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχουν μία όμορφη σχέση και οι δυο τους προσπαθούν να μιλάνε σπάνια γι' αυτή, προσπαθώντας να την κρατούν μόνο για εκείνους.

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός σε πολλές συνεντεύξεις της έχει σχολιάσει το γεγονός ότι η ίδια αναγράφεται ως "σύντροφός του Σωτήρη Τσαφούλια” και λίγοι δίνουν σημασία στη δουλειά της. "Συμβαίνει το εξής, βγαίνει πάντα ένας τίτλος. Οι τίτλοι, για μένα, όπως με βλέπεις, είναι πολύ δύσκολοι. Μπορεί να έχω πει άλλα πράγματα, μπορεί να έχω κάνει άλλα πράγματα και κυριαρχεί μόνο ένας τίτλος. Εγώ έχω μιλήσει για τον Σωτήρη, εξελίσσομαι μαζί του, είναι ο άνθρωπός μου, τον αγαπώ, είμαστε οικογένεια πια, έχουμε ένα σπίτι, όπως όλοι οι άνθρωποι. Δεν είσαι με έναν άνθρωπο έτσι, κάτι σε δένει. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι μου και φυσικά θα μιλήσω για τον Σωτήρη και τη ζωή μας, όσο μπορώ και όσο θέλω να πω. Αλλά κάποια στιγμή γίνεται πολύ όλο αυτό, είναι λίγο περίεργο να βλέπεις "το κορίτσι του Σωτήρη Τσαφούλια”. Είναι σαν να μην έχεις πια προσωπικότητα, είσαι απλά το κορίτσι" είπε στη Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης.

Η ηθοποιός με αφορμή την πρεμιέρα της νέας παράστασης που πρωταγωνιστεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάνης δέχθηκε στο θέατρο αγαπημένους φίλους και συγγενείς για να παρακολουθήσουν τη γενική πρόβα της παράστασης.

Στην γενική πρόβα της παράστασης ήταν ο σύντροφος της Άννας Μενενάκου, Σωτήρης Τσαφούλιας και οι γονείς του, με την ηθοποιό να φωτογραφίζεται μαζί τους. Σε παλαιότερη συνέντευξη του, ο σκηνοθέτης και δημιουργός είχε πει για τους γονείς του ότι: "Πιστεύω ότι ο πατέρας και η μητέρα μου, το ταλέντο τους σε αυτή τη ζωή ήταν να είναι ζευγάρι και γονείς".

Άννα Μενενάκου με τους γονείς του Σωτήρη Τσαφούλια - Παναγιώτης Γαβρέλας
Η Άννα Μενενάκου με τους γονείς του Σωτήρη Τσαφούλια και τον Παναγιώτη Γαβρέλα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ