Follow us

Μαρίνα Ασλάνογλου | Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το διαζύγιό της

Η εμφάνιση της ηθοποιού μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της

MissBloom TEAM
Μαρινα

Στην παρουσίαση του ΑΝΤ1 για τη σειρά "Ψυχοκόρες" στην οποία πρωταγωνιστεί έδωσε το παρών η Μαρίνα Ασλάνογλου. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο νεοκλασικό κτίριο εκδηλώσεων Amalias 36, στο Σύνταγμα και φωτογραφήθηκε με τους συμπρωταγωνιστές της. Αυτή ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από την είδηση του διαζυγίου της με τον Δημοσθένη Πέππα, έπειτα από 8 χρόνια γάμου.

Για την εκδήλωση, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο ριγέ κοστούμι. Τα μαλλιά της είχε κάνει ένα wet look που ομολογουμένως της πηγαίνει πολύ ενώ στο μακιγιάζ της τόνισε τα μάτια της και τα χείλη της με ένα κατακόκκινο κραγιόν.

Σε δήλωσή της σχετικά με το διαζύγιο της, η Μαρίνα Ασλάνογλου ζήτησε από τα Μέσα να χειριστούν το θέμα με διακριτικότητα. "Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς που στόχο έχουμε, μεταξύ άλλων, την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειάς μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορεί να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας".

Μαρίνα Ασλάνογλου | Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το διαζύγιό της
Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος- Μαρίνα Ασλάνογλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ