Follow us

Η Θεοφανία Παπαθωμά πήρε το μεταπτυχιακό της φορώντας το τέλειο λευκό κοστούμι

Δες το βίντεο από την ορκωμοσία της.

MissBloom TEAM
θεοφανία παπαθωμά @theofaniapapathoma_official

Μπορεί η Θεοφανία Παπαθωμά να είναι από τις πιο γνωστές ηθοποιούς, όμως δεν θέλησε να αφήσει πίσω την ακαδημαϊκή της μάθηση. Έτσι πήρε το μεταπτυχιακό της από τη Νομική.

Η γνωστή ηθοποιός τον Οκτώβριο του 2022 είχε ανακοινώσει την έναρξη των μεταπτυχιακών σπουδών της στη Νομική με μια ανάρτηση. "Κάθε φορά που περνάω από τη Σόλωνος κοιτάζω νοσταλγικά το Πανεπιστήμιο, τη Νομική σχολή. Και ήρθε επιτέλους η ώρα να μπω μέσα! Σήμερα ξεκινά το μεταπτυχιακό μου στο Συγκριτικό Δίκαιο. Η συγκίνηση μου είναι μεγάλη! Κι η χαρά επίσης!", είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της, με τη Θεοφανία Παπαθωμά να επιλέγει γι' αυτή τη τόσο σημαντική ημέρα για εκείνη να φορέσει ένα λευκό κοστούμι με μαύρες γόβες, τις οποίες μετά άλλαξε και φόρεσε μαύρα loafers.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram έγραψε: "Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν". "Πάντα να αριστεύεις, να ξεπερνάς τους άλλους, να τιμάς το πατρικό γένος που ανήκεις"",

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ