Follow us

"Μα πού είναι η Kate Middleton;"- Η κίνηση του William που προκάλεσε μεγαλύτερη ανησυχία

Η αλλαγή που έκανε τους royal fans να αναρωτηθούν "πού είναι επιτέλους η Kate Middleton;" και "τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της που της έχει αλλάξει τόσο την καθημερινότητά της;".

William Splash news/Ideal

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμά του, συνοδεύει καθημερινά τα παιδιά του, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις, προς το σχολείο τους, το Lambrook School στο Berkshire και μετά το σχόλασμα, και προς το σπίτι. Την πληροφορία αυτή αποκάλυψε το βρετανικό Hello! και είναι γεγονός ότι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ προκάλεσε μεγαλύτερη ανησυχία στους βασιλικούς θαυμαστές για την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Είναι γνωστό ότι η Kate Middleton συνόδευε τα παιδιά της στο σχολείο και πίσω στο σπίτι μέχρι που υποβλήθηκε στο σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα. Η αλλαγή αυτή έκανε τους royal fans να αναρωτηθούν "πού είναι επιτέλους η Kate Middleton;" και "τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της που της έχει αλλάξει τόσο την καθημερινότητά της;".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο William έχει θέσει σε άμεση προτεραιότητα την οικογένειά του και προσαρμόζει τα βασιλικά του καθήκοντα σύμφωνα με το σχολικό πρόγραμμα των παιδιών του.

Όπως άλλωστε αποκάλυψε τον προηγούμενο μήνα, η διευθύντρια του περιοδικού, Majesty, ο βασιλιάς Κάρολος έχει δώσει την έγκρισή του στον πρωτότοκο γιο του να μείνει λίγο πίσω στα βασιλικά του καθήκοντα μέχρι η Kate Middleton να αναρρώσει πλήρως.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ