Follow us

Με γκρίζα μαλλιά πιο γοητευτικός από ποτέ ο Αλέξανδρος Παρθένης | Η νέα βραδινή έξοδος με τη σύντροφό του

Υπήρξε, και εξακολουθεί να είναι, ένας από τους ωραιότερους Έλληνες.

MissBloom TEAM
Αλέξανδρος Παρθένης NDP

Ο Αλέξανδρος Παρθένης έχει αποφασίσει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και κρατάει και την προσωπική του ζωή μόνο για εκείνον, μιας και λίγα ξέρουμε για τη σχέση του με τη Βιβή Κωστοπούλου.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα. Το γνωστό μοντέλο ήταν casual ντυμένος, ενώ παρατηρήσαμε ότι τα μαλλιά του έχουν γκριζάρει, κάτι που τον κάνει πιο γοητευτικό.

Με γκρίζα μαλλιά πιο γοητευτικός από ποτέ ο Αλέξανδρος Παρθένης | Η νέα βραδινή έξοδος με τη σύντροφό του
Βιβή Κωστοπούλου - Αλέξανδρος Παρθένης

Ο Αλέξανδρος Παρθένης σε συνέντευξη του στην Ελένη Μενεγάκη τον Οκτώβριο του 2022 είχε πει για τη σχέση τους: "Για να είμαι έξι χρόνια με τη σύντροφό μου πάει να πει ότι είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα. Έξι χρόνια σε μια ζωή είναι αρκετά σοβαρό χρονικό διάστημα. Είναι η πιο μεγάλη μου σχέση. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ίδια συνέντευξη για τη συμβίωση με τη σύντροφό του και τα παιδιά που έχει από προηγούμενο γάμο της. "Είναι τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες με τα πάνω τους, με τα κάτω τους. Υπάρχουν μέρες που είναι όλα τέλεια, υπάρχουν μέρες που κάποιος από τους τέσσερις δεν είναι καλά καλούνται να συνυπάρξουν σε ένα σπίτι, με τα πάνω και τα κάτω της. Το θέμα είναι να μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες και να έχουν όλοι τον χώρο και τον χρόνο τους και να υπάρχει σεβασμός στα θέλω και τις δυσκολίες. Σε οποιαδήποτε σχέση πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ