Follow us

H Καίτη Γαρμπή για τα γυναικεία στερεότυπα | "Έχω υπάρξει κι εγώ δεύτερη επιλογή, πίσω από ανδρικό όνομα"

Η Καίτη Γαρμπή μιλά αποκλειστικά στο Woman toc για τη διαδρομή της ως γυναίκα και επαγγελματίας, αλλά και για το αν έχουμε κατακτήσει την πραγματική ισότητα.

GARBI

Αν κάποιος μου ζητούσε να συναντήσω έτσι απλά την Καίτη Γαρμπή ένα μεσημέρι, δεν θα το πίστευα. Σχεδόν θα έτρεμα. Οι άνθρωποι με τόσο έντονη προσωπικότητα με κάνουν να θέλω να δώσω τις δικές μου εξετάσεις αναμετρώμενος με το βλέμμα τους στην πρώτη γνωριμία. Όταν όμως κλήθηκα πράγματι να τη συναντήσω, κατάλαβα πως δεν έχω να σκεφτώ τίποτα λιγότερο από αυτό που αισθάνομαι μέσα μου.

Ο πρώτος δίσκος που αγόρασα στη ζωή μου, το "Αρχίζω Πόλεμο", ήταν δικός της. Το πρώτο τραγούδι, που για κάποιο λόγο θυμάμαι να μου αρέσει στη ζωή μου, το "Φτου Ξελευθερία", ήταν δικό της. Γιατί να τρέμω; Με έναν τρόπο γνωριζόμαστε σχεδόν τρεις δεκαετίες... Όλα τα υπόλοιπα είναι μια συζήτηση μεταξύ ανθρώπων που γνωρίζονται καλά.

Πλέον δεν συστήνεσαι με την Καίτη Γαρμπή, απλώς μαθαίνεις περισσότερο για ένα πρόσωπο που γνωρίζεις τόσο καλά όσο ελάχιστα στον δημόσιο βίο.

Σκεπτόμενος ότι θα μιλήσω μαζί σου ένα πράγμα θέλω να ρωτήσω πρώτο, πόσο εύκολο είναι να είσαι η Καίτη Γαρμπή σήμερα;

Θα έλεγα πως έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ξεκινώντας από τα πλεονεκτήματα το μεγαλύτερο για μένα είναι η αγάπη του κόσμου που αν δεν έκανα αυτή τη δουλειά δεν θα είχα ποτέ την ευκαιρία να τη ζήσω στο μέγιστο βαθμό! Επίσης η αναγνωρισιμότητα κάνει την καθημερινότητά μου πιο εύκολη. Με εξυπηρετούν πάντα και το κάνουν πάντα με χαμόγελο. Μειονεκτήματα δεν υπάρχουν γιατί αν έχεις ειλικρινή σχέση με το κοινό μπορείς να είσαι παντού ο εαυτός σου, δεν υπάρχει λόγος να δυσανασχετήσεις επειδή θα πρέπει να προσποιηθείς τον χαρούμενο και τον ευγενικό για να είσαι αρεστός και αποδεκτός.

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ