Follow us

Η Δέσποινα Βανδή στην τόσο οργανωμένη κουζίνα της που θα ζήλευε και η Marie Kondo

Η τραγουδίστρια λατρεύει να μαγειρεύει και δεν το κρύβει στο Instagram

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης Instagram

Η Δέσποινα Βανδή λατρεύει να περνάει χρόνο στην κουζίνα και να φροντίζει τους αγαπημένους της ανθρώπους, μαγειρεύοντας τους τις σπεσιαλιτέ της. Μάλιστα η τραγουδίστρια μοιράζεται πολλές από τις συνταγές της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικά την περίοδο της καραντίνας, η Δέσποινα Βανδή βρισκόταν συνεχώς στην κουζίνα και μαγείρευε, ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που το έκανε live στο Instagram.

Μέσα από τις αναρτήσεις της είχαμε δει την κουζίνα της, την οποία θα ζήλευε και η guru των οργανώσεων Marie Kondo, μιας και η τραγουδίστρια έχει μια αρκετά οργανωμένη και τακτοποιημένη κουζίνα. Όπως βλέπουμε έχει αρκετά ράφια με αποθηκευτικό χώρο στα οποία έχει όλων των ειδών τα βάζα με τα ζυμαρικά της, τα όσπρια και τα δημητριακά της.

Όπως πρέπει να έχει κάθε νοικοκυρά που σέβεται τον εαυτό της, έχει και τις δικές της γλάστρες με τα μυρωδικά της, ακριβώς πίσω από τη νησίδα που μαγειρεύει. Επιπλέον φαίνεται πως δίπλα στην κουζίνα της έχει και ένα μικρό υπαίθριο χώρο που και εκεί έχει κάποιες γλάστρες.

Βανδή κουζίνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ