Follow us

Γιώργος Νταλάρας | Η ανάρτησή του για τις γυναίκες της ζωής του

Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα του, Σουζάνα

ΝΤΑΛΑΡΑΣ

Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και ο Γιώργος Νταλάρας έκανε μία ανάρτηση για τις γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του, Άννα, την κόρη τους, Γεωργιάννα και τη μητέρα του, Σουζάνα. Ο ερμηνευτής δημοσίευσε δύο σπάνιες φωτογραφίες, μία με την κόρη του σε μικρή ηλικία και την Άννα Νταλάρα και μία δική του με τη μητέρα του, κυρία Σουζάνα, που βρισκόταν σε προχωρημένη πια ηλικία. Τις φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο συνόδευσε με στίχους του Νίκου Καββαδία.

"Η μητέρα μου ήταν μια ηρωίδα που δύσκολα ξεχνάς. Εγώ ήμουν πολύ συνδεδεμένος με εκείνη, γι’ αυτό και έζησα μαζί της μέχρι που έγινα 33 χρόνων. Είχαν αλλάξει τα πράγματα, είχε έρθει και ο Χρήστος κοντά μας όταν έφυγε από το ορφανοτροφείο. Όταν βελτιώθηκαν τα οικονομικά μας, μπόρεσα να πάρω ένα σπίτι στον αδερφό μου και άλλο ένα στη μητέρα μου για να ζήσει τα υπόλοιπα χρόνια της. Νομίζω ότι ο καημός της ήταν ότι άλλαζα και γινόμουν πιο αυστηρός και δύσκολος. Αλλά ήταν λογικό γιατί δεν μπορούσα να τα επεξεργαστώ όλα. Ήμουν ένα κλαράκι και παρίστανα το πλατάνι…", είχε πει σε σπάνια συνέντευξή του για την οικογένειά του.

Δισκογραφικά ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με τον Χρήστο Μάστορα ερμηνεύουν το ντουέτο "Εθνική Οδός", το πρώτο sinlge από το επερχόμενο νέο album του Γιώργου Νταλάρα "Μικρές Εβδομάδες", το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Oxygen. Στο νέο δίσκο ο σπουδαίος μας καλλιτέχνης συναντά εκλεκτούς ερμηνευτές σε δέκα τραγούδια σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και μουσική του Νίκου Μερτζάνου.

Ο Γιώργος Νταλάρας βρίσκει στο πρόσωπο και στη φωνή του Χρήστου Μάστορα τον ιδανικό μουσικό συνοδοιπόρο σ’ ένα τραγούδι που ενώνει διαφορετικές ιστορικές περιόδους της χώρας μας, διαφορετικές γενιές και διαφορετικούς λαούς, με κοινό παρονομαστή, όμως, την ανθρώπινη μοίρα των "γηγενών απάτριδων".

Οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται ξανά δισκογραφικά μετά τα "Μουσικά Γενέθλια" του Γιώργου Νταλάρα, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, το 2019 και μας προσφέρουν ένα μοναδικό ντουέτο, ενώ έχουν επίσης συνεργαστεί σε σπουδαίες συναυλίες.

Η "Εθνική Οδός" είναι τώρα διαθέσιμη στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, ενώ την προσεχή Δευτέρα, 11 Μαρτίου, θα δημοσιευτεί στο YouTube το music video.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ