Follow us

Women Empowerment Stories | Η συμβολική αγκαλιά ανάμεσα στην Emma Stone, την Anette Bening και τη Lily Gladstone στα Oscars 2024

Σε ένα διάλειμμα πριν από την απονομή του Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, οι τρεις πρωταγωνίστριες και συνυποψήφιες απέδειξαν πως όσα τις ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από όσα ο Τύπος θέλει να τις χωρίζουν. Στην ομάδα γυναικείας ενδυνάμωσης, και η Margot Robbie.

Emma Stone Splash News / Ideal Image

Αν και τις τελευταίες ημέρες διεξαγόταν στα διεθνή μέσα μία άτυπη "κόντρα" ανάμεσα στην Emma Stone και τη Lily Gladstone με βασικό θέμα το ποια θα καταφέρει να αποσπάσει το πολυπόθητο Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου – κάτι το οποίο κατάφερε εν τέλει η Emma Stone για την ερμηνεία της ως Bella Baxter στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου – οι υποψήφιες γυναίκες δεν αισθάνθηκαν στιγμή ότι έχουν κάτι να χωρίσουν. Αντιθέτως, αμφότερες επέλεξαν να στηρίξουν η μία την άλλη, δηλώνοντας παρούσες στη χαρά της καθεμιάς.

Τα πρώτα σημάδια αυτής της ενδυναμωτικής θηλυκής σύμπραξης έγιναν φανερά στα SAG Awards, τότε που η Lily Gladstone έκανε την ανατροπή και απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας με το φαβορί Emma Stone να χειροκροτά και να χαμογελά, στηρίζοντας τη συνάδελφο και την απόφαση του Σωματείου των ηθοποιών. Μία ανάλογη σπουδαία κίνηση πραγματοποιήθηκε στα χθεσινοβραδινά Όσκαρ, λίγες στιγμές πριν η λανθιμική πρωταγωνίστρια κερδίσει το δεύτερο χρυσό αγαλματίδιο της καριέρας της.

Διάβασε περισσότερα στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ