Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Γιόρτασε τα γενέθλιά της σε γνωστό μαγαζί – Οι απουσίες που συζητήθηκαν

Τελικά τι συνέβη εκείνη τη βραδιά;

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου NDP

Λίγες μέρες πριν, και πιο συγκεκριμένα στις 6 Μαρτίου, η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε τα 38α γενέθλιά της. Όπως ήταν φυσικό, σύσσωμος ο κόσμος της showbiz της ευχήθηκε, με τη φωτογραφία του συζύγου της Φίλιππου Μιχόπουλου να ξεχωρίζει.

Και ενώ οι φήμες περί χωρισμού έχουν σταματήσει μια καλή, η νέα εμφάνιση της Αθηνάς προκάλεσε σκέψεις. Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη ηθοποιός και επιχειρηματίας, γιόρτασε τα γενέθλιά της σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, χωρίς πολύ σημαντικά πρόσωπα στο πλευρό της.

Χωρίς τον Φίλιππο Μιχόπουλο ή τη Βάσω Λασκαράκη, η Αθηνά διασκέδασε με τη Νικόλ Παναγιώτου, τη Χριστίνα Πολίτη τον Κώστα Σπυρόπουλο και άλλους. Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί έλειπαν οι κοντινοί της από κοντά της, αλλά σύντομα τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου στο κρεβάτι σβήνει τα κεράκια στην τούρτα της

Προφανώς η Αθηνά γιόρτασε κάποια άλλη στιγμή με τα κοντινά της πρόσωπα, στιγμή την οποία δεν θέλησε να δημοσιεύσει. Εξάλλου, ειδικά ο Φίλιππος είναι πολύ χαμηλών τόνων και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Σημασία έχει ότι το ζευγάρι είναι μαζί και αγαπημένο.

Αθηνά Οικονομάκου | Γιόρτασε τα γενέθλιά της σε γνωστό μαγαζί – Οι απουσίες που συζητήθηκαν
Αθηνά Οικονομάκου

Σε άλλα νέα, η Αθηνά φόρεσε μία σέξι διαφάνεια και ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Αθηνά Οικονομάκου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ