Follow us

"Περιμένω την κοράκλα μου" | Ο Πύρρος Δήμας αποκάλυψε πότε θα γεννήσει η Αφροδίτη Σκαφίδα

Ο Ολυμπιονίκης σχολίασε το γάμο του με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

MissBloom TEAM
Πύρρος Δήμας Αφροδίτη Σκαφίδα @ioanna__siampani

Ο Πύρρος Δήμας σε πρόσφατη συνέντευξη του στον Μάνο Νιφλή μίλησε για την Αφροδίτη Σκαφίδα και τα τέσσερα παιδιά του, αλλά και για το πως αντέδρασαν στη σχέση τους.

Διαβάστε Επίσης

"Τα μετάλλιά μου είναι τα παιδιά μου” είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Πασχαλιάτικο θα είναι το μωρό που περιμένουμε με την Αφροδίτη Σκαφίδα, θα είναι κοριτσάκι. Θα έχω τρεις κόρες και δυο γιους, δε θα πάω για έκτο. Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά μου είναι στην Αμερική. Η Ελένη έχει παντρευτεί εκεί…Ο μικρός είναι εδώ μαζί μου. Όλες οι σπουδές που έκαναν τα παιδιά μου είναι δύσκολες. Αυτό αποφασίσαμε με τον άγγελο Αναστασία να δώσουμε στα παιδιά μας, μόρφωση, γιατί την παιδεία την παίρνεις από το σπίτι".

Σχετικά με τη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα είπε: "Όταν έκανα σχέση με την Αφροδίτη, μίλησα στα παιδιά μου. Τους είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να επικοινωνείς με τα παιδιά σου. Δεν είναι όλα ρόδινα. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε έξω. Δε μπορώ να πω ότι το δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Είναι φυσιολογικό όμως. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους, κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου. Το 2017 είχα χάσει τον πατέρα μου, το 2018 έχασα την Αναστασία, την Αφροδίτη τη γνώρισα όταν έχασα τη μάνα μου και λες ότι ο Θεός στου στέλνει έναν άνθρωπο την καταλληλότερη στιγμή για να στέκεται δίπλα σου, να σε νοιάζεται, να σε προσέχει".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ