Follow us

Η κίνηση που προκάλεσε θεωρίες συνωμοσίας για την Kate Middleton - Δεν είναι το ρετούς στη φωτογραφία

Η κίνηση που θεωρήθηκε ακόμα περισσότερο ύποπτη από το ρετούς της οικογενειακής φωτογραφίας

Kate Splash news / Ideal Images

Πριν λίγες ημέρες δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία της Κate Middleton μετά την περιπέτεια της υγείας της. Στο οικογενειακό στιγμιότυπο, η τρυφερή μαμά πόζαρε χαμογελαστή ανάμεσα στα τρία παιδιά της, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis.

Οι βασιλικοί θαυμαστές της παρατήρησαν ότι η φωτογραφία ήταν παραποιημένη και αμφισβήτησαν αν είναι αληθινή ή προϊόν φωτομοντάζ. Ωστόσο δεν ήταν αυτό που προκάλεσε τόση ανησυχία και θεωρίες συνωμοσίας που αφορούν την υγεία της. Εκείνο που ενέτεινε την ανησυχία του κόσμου ήταν η πρωτοφανής κίνηση για μέλος της βασιλικής οικογένειας, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. "Είναι κάτι που δεν έχουμε δει ξανά", έγραφαν κάποια από τα σχόλια.

Όπως παραδέχτηκε η Kate Middleton στο μήνυμά της, ως μία ερασιτέχνης φωτογράφος επεξεργάστηκε τη φωτογραφία, προκαλώντας νέες θεωρίες συνωμοσίες και ερωτηματικά.

"Γιατί να μπήκε σε αυτή τη διαδικασία, μετά το σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε;", κάποιοι αναρωτήθηκαν ενώ άλλοι ζητούν να δουν την ανεπεξέργαστη φωτογραφία για να βεβαιωθούν ότι η Kate είναι καλά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ