Follow us

Άννα Μαρία | Κομψή στην Αθήνα μετά το ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Windsor

Η σπάνια εμφάνιση της Άννας Μαρίας

MissBloom TEAM
ανναμαρια

Στα τέλη Φλεβάρη έγινε το ετήσιο μνημόσυνο για τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του τέως βασιλιά, Κωνσταντίνου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Στην επιμνημόσυνη δέηση που οργάνωσε η βρετανική βασιλική οικογένεια οικοδέσποινα ήταν η βασίλισσα Καμίλα αφού ο βασιλιάς Κάρολος, δεύτερος ξάδερφος του εκλιπόντος και στενός του φίλος, δεν παρέστη όπως αναμενόταν, καθώς συνεχίζει τη θεραπεία του για τον καρκίνο.

Παρόντες φυσικά ήταν τα μέλη της οικογένειας του Κωνσταντίνου, η Άννα Μαρία με τα πέντε παιδιά τους, τον Παύλο, τον Νικόλαο, την Αλεξία, τη Θεοδώρα και τον Φίλιππο. Η Μαρί Σαντάλ και τα εγγόνια του εκλιπόντος.

Μεταξύ των επισήμων που παραβρέθηκαν ήταν ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε με τη σύζυγό του Λετίθια, η βασίλισσα Σοφία, αδερφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αλλά και ο σύζυγός της, Χουάν Κάρλος.

Η 'Αννα Μαρία μετά το μνημόσυνο του συζύγου της, εθεάθη στην Αθήνα. Φορούσε ένα γκρι παντελόνι και ένα καμηλό σακάκι ενώ το μαντήλι της και τα χρυσά σκουλαρίκια της πρόσθεσαν πόντους κομψότητας στην εμφάνισή της.

Άννα Μαρία | Κομψή στην Αθήνα μετά το ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Windsor
anna maria
ANNA MARIA

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ