Follow us

"Είμαστε εδώ για τα σχόλια" | Η Κατερίνα Στικούδη ένα μήνα μετά τη γέννα, επέστρεψε στο πλατό του "J2us" φορώντας το πιο σέξι μαύρο φόρεμα

Άραγε αυτή τη φορά έγινε έξαλλο το κοινό που άφησε το μωρό της;

MissBloom TEAM
Κατερίνα Στικούδη Instagram

Στις 14 Φεβρουαρίου η Κατερίνα Στικούδη έγινε για δεύτερη φορά μητέρα, καθώς έφερε στον κόσμο έναν ακόμη υπέροχο γιο, καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια μίλησε συγκινημένη για τη δεύτερη γέννα της, ενώ ανέβασε και μία σειρά από φωτογραφίες προκειμένου να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τη βοήθησαν κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Ένα μήνα μετά, ή για την ακρίβεια, μόλις 25 μέρες, η Κατερίνα επέστρεψε στο πλατό του "J2us" πιο σέξι και εντυπωσιακή από ποτέ. Ο Νίκος Κοκλώνης την καλωσόρισε με ενθουσιασμό ενώ όλοι μας μείναμε με το στόμα ανοιχτό με την απίστευτη σιλουέτα της!

Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια κάτω από τις δημοσιεύσεις της ήταν για ακόμη μία φορά ανάμεικτα με αρκετούς να θεωρούν ότι βιάστηκε να αφήσει το μωρό της!

Κατερίνα Στικούδη | Η νέα της καθημερινότητα με το νεογέννητο μωράκι της σε 3 λέξεις (βίντεο)

Η απάντηση της Κατερίνας, είναι απλώς η άψογη παρουσία της και η χαρά της που έγινε για δεύτερη φορά μητέρα. Έτσι κι αλλιώς, πάντα κάποιος θα βρει κάτι αρνητικό να πει.

Για πείτε μου κάτι για τη γυναίκα" | Η υπέροχη φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη την ώρα που θηλάζει

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ