Follow us

Αλαβάστρινη σαν πορσελάνινη κούκλα | Η σπάνια εμφάνιση της Φαίδρας Μπάρμπα στο πλευρό της μαμάς της, Βάνας Μπάρμπα

Με total black look μαμά και κόρη.

MissBloom TEAM
Η τρυφερή ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα για τα 18α γενέθλια της κόρη της NDP

Η Βάνα Μπάρμπα είχε τα γενέθλια της και φυσικά από το πλευρό της δεν μπορούσε να λείπει η μοναχοκόρη της, Φαίδρα Μπάρμπα, την οποία απέκτησε το 2002 από τη σχέση της από τον συγγραφέα και επιχειρηματία, Αναστάση Μαρασλή.

Αλαβάστρινη σαν πορσελάνινη κούκλα | Η σπάνια εμφάνιση της Φαίδρας Μπάρμπα στο πλευρό της μαμάς της, Βάνας Μπάρμπα

Έτσι, ο φωτογραφικός φακός τις εντόπισε μαζί στο νυχτερινό κέντρο που γιόρτασε τα γενέθλια της η ηθοποιός και τις απαθανάτισε μαζί. Η νεαρή κοπέλα επέλεξε να κάνει ένα total black look και να τονίσει έντονα το μακιγιάζ της, βάζοντας ένα έντονο κραγιόν και μία κόκκινη σκιά στα μάτια. Μακιγιάζ που αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο την πάνλευκη, υπέροχη επιδερμίδα της.

Όπως βλέπουμε μαμά και κόρη μοιάζουν αρκετά, με πολλά χαρακτηριστικά τους να είναι ίδια.

Φαίδρα Μπάρμπα - Βάνα Μπάρμπα

Η 22χρονη Φαίδρα Μπάρμπα σπουδάζει Φιλοσοφία στην Πάτρα και έχει αφήσει πίσω της το μόντελινγκ, με το οποίο είχε ασχοληθεί. Σε παλαιότερες δηλώσεις της, η ίδια είχε πει για τη μαμά της ότι: "Η σχέση μας είναι όπως οι σχέσεις μητέρας-κόρης, μια χαρά. Ήταν πολύ ενθαρρυντική όταν της είπα ότι θα ασχοληθώ με το modeling, αλλά εγώ πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τις σπουδές μου, οπότε και η μαμά μου ήταν προς αυτή την κατεύθυνση".

Σχετικά με τις σχέσεις με τον μπαμπά της είχε δηλώσει: "Μου λείπει το πατρικό στοιχείο. Το να μην είναι ο μπαμπάς δίπλα μου ξέρεις πόσο πονάει; Είχα διαβάσει σε βιβλίο ψυχολογίας ότι η κόρη που δεν έχει τον πατέρα δίπλα της είναι το αντίστοιχο όταν ένας πατέρας κακοποιεί την κόρη του, έχει τον ίδιο αντίκτυπο. Είναι άσχημο, αλλά τι να κάνω; Δεν επιλέγεις πάντα τους γονείς".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ