Follow us

"Μου είπε πως έχω χτυπήσει πολύ το κεφάλι μου" | Το insta story της Ευγενίας Δημητροπούλου

Ένα αλλιώτικο story έκανε η ηθοποιός στο Instagram

MissBloom TEAM
Ευγενία Δημητροπούλου NDP

Μπορεί η Ευγενία Δημητροπούλου να έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως προσπαθεί να περνάει αρκετό χρόνο με την κόρη της, Εύα.

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για την απόφαση της να υιοθετήσει ένα παιδί και μάλιστα πρόσφατα σχολίασε την απόφαση της να προχωρήσει σε διακρατική υιοθεσία.

"Εγώ πήγα μέσω της διακρατικής υιοθεσίας για να αλλάξουμε την ιστορία ενός παιδιού, το οποίο έχει ήδη γεννηθεί κάπου στο κόσμο. Ξέραμε τις συνθήκες και πως θα είναι χρονοβόρα διαδικασία. Εμείς σκεφτήκαμε πως δεν μας ενοχλεί να είναι από οπουδήποτε το παιδί. Πρέπει να υπάρξει νομική απόφαση που να λέει πως είναι νόμιμο και τα παιδιά θα αναγνωριστούν. Όταν είδα την Εύα είπα πως ‘’αυτό είναι το παιδί μου’’. Την είδα σε φωτογραφία και είπα ‘’ναι αυτή είναι’’. Πρέπει να περάσουν κάποιοι μήνες διαδοχής μέχρι να γίνει η υιοθεσία. Δεν ήταν εύκολο το να κατεβούμε στην Αφρική, ήταν και η εποχή του covid. Όταν αρρώστησε η Εύα ήταν το πιο δύσκολο γιατί δεν ήμουν εκεί για να κάνω το αυτονόητο σαν μαμά" είχε δηλώσει στον Κώστα Τσουρό η Ευγενία Δημητροπούλου.

Το πρωί της Πέμπτης, η ηθοποιός δημοσίευσε ένα insta story της, στο οποίο τη βλέπουμε να φοράει ένα παιδικό τσιρότο στο μέτωπο της μετά από παιχνίδι με την κόρη της. Όπως έγραψε: "Μου είπε πως έχω χτυπήσει πολύ το κεφάλι μου, αυτή είναι γιατρός και ξέρει πως χρειάζομαι αυτά τα αυτοκόλλητα για να γίνω καλά”.

Δημητροπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ