Follow us

Η παραξενιά της Τζένης Καρέζη στα διαλείμματα των παραστάσεων της

Η Ελληνίδα σταρ είχε βρει τον τρόπο να διώχνει το άγχος

MissBloom TEAM
Tzenhkarezi

Η Τζένη Καρέζη δεν μπορούσε να φανταστεί τη ζωή της, μακριά από το θέατρο. "Αυτό όχι, εκεί θα πέθαινα", είχε πει σε μία τηλεοπτική της συνέντευξη γα τη ζωή της μακριά από το σανίδι. Εμείς τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τις ταινίες της στον κινηματογράφο, αλλά στο θέατρο η Τζένη ήταν μία εμβληματική ηθοποιός. Είχε χαρίσει υποδειγματικές ερμηνείες σε μεγάλα έργα και δυστυχώς έχουν διασωθεί ελάχιστα αποσπάσματα. Ωστόσο, είχε μία παραξενιά πριν από τις πρεμιέρες της για να διώχνει το άγχος. Ήθελε να παίζει τάβλι για να χαλαρώνει. Πολλές φορές παρακαλούσε μάλιστα τους συναδέλφους της για μία γρήγορα παρτίδα.

"Λίγοι γνωρίζουν πως η Τζένη Καρέζη ήταν δεινή ταβλαδόρισα και πως όταν είχε άγχος, είτε στις πρεμιέρες της είτε στις καθημερινές της παραστάσεις, στα διαλείμματα έβρισκε κάποιον συνάδελφό της και τον παρακαλούσε να παίξουν μια παρτίδα τάβλι λίγο πριν βγει στη σκηνή.

Η Τζένη Καρέζη έπαιζε πάντα τάβλι στα διαλείμματα των παραστάσεών της. Στο στιγμιότυπο παίζει μία ακόμη παρτίδα με αντίπαλο τον Γιώργο Λεμπέση, υπό το βλέμμα του Κώστα Καρρά, στην παράσταση "Η κυρία εκυκλοφόρησε" (1965).

#vintagegreece #vintage #retro #tbt #tzenikarezi #actress #legend #theatre #movies #greekmovies #greece #instagreece #instavintage #greecestagram"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ