Follow us

Όλες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη μας έχει δείξει το σπίτι της και τον αξιοζήλευτο κήπο της

Λίγα είναι τα "κλικ" που έχει μοιραστεί η Ελένη από τον χώρο της.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη @elenimenegaki

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να είναι από τις πιο διάσημες παρουσιάστριες της χώρας, όμως η ίδια έχει καταφέρει να απασχολεί για την οικογένεια της μόνο όταν η ίδια το επιτρέπει και θέλει.

Επιπλέον το ίδιο συμβαίνει και με τον προσωπικό της χώρο, μιας και φωτογραφίες του σπιτιού της έχουμε δει μόνο όταν η παρουσιάστρια μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος μένουν την μονοκατοικία που έχει η παρουσιάστρια από το 2004 και όταν ακόμη ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο. Πρόκειται για μία μεζονέτα με 5 υπνοδωμάτια με 3 μπάνια και αρκετούς χώρους. Η ίδια λατρεύει να στολίζει το σπίτι της τα Χριστούγεννα και μάλιστα είναι από τις πιο σίγουρες φωτογραφίες που δημοσίευει στον λογαριασμό της.

Η παρουσιάστρια έχει μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της, ενώ και ο Άγγελος Λάτσιος έχει δείξει μια φωτογραφία από την κουζίνα της παρουσιάστριας, στην οποία βλέπουμε ότι έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο, αλλά και νησίδα στη μέση.

Όλες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη μας έχει δείξει το σπίτι της και τον αξιοζήλευτο κήπο της

Όπως έχουμε δει το σπίτι έχει έναν αξιοζήλευτο κήπο με πάρα πολλά δέντρα και λουλούδια, αλλά και κάποιες κούνιες και τσουλήθρα για να παίζουν τα παιδιά της.

Μάλιστα η ίδια λατρεύει να δημοσιεύει φωτογραφίες απ' όταν χιονίζει και βγαίνει η μικρή της κόρη και παίζει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ