Follow us

Μία νύφη... δύο νυφικά | Ο υπέροχος γάμος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και της Κιμ Κίλιαν 19 χρόνια πριν

Άκρως εντυπωσιακή η Κιμ Κίλιαν!

MissBloom TEAM
Κιμ Κίλιαν - Μάκης Τριανταφυλλόπουλος NDP

Η Κιμ Κίλιαν και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κάνουν αρκετά σπάνια δημόσια εμφάνιση και με αφορμή την τελευταία τους έξοδο, θυμηθήκαμε τον λαμπερό γάμο τους.

Διαβάστε Επίσης

Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 11 Σεπτεμβρίου του 2005 στη βίλα του κουμπάρου τους, Γιάννη Ραφτόπουλου, στη Θεσσαλονίκη όπου έγινε και η δεξίωση. Αρκετοί ήταν οι διάσημοι που έδωσαν το "παρών” μεταξύ των οποίων η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Πέγκυ Ζήνα και ο Πασχάλης Τερζής, ο οποίος μάλιστα, τραγούδησε για το νεόνυμφο ζευγάρι!

Μάλιστα όπως είχε γίνει γνωστό τότε, οι καλεσμένοι υπολογίζονταν στους 1200, ενώ κάποια από τα προσκλητήρια είχαν κλαπεί και έτσι αρκετά κοντινά πρόσωπα του ζευγαριού δεν έλαβαν πρόσκληση, όπως για παράδειγμα ο πατέρας του δημοσιογράφου.

Κιμ Κίλιαν - Μάκης Τριανταφυλλόπουλος γάμος

Η δημοσιογράφος είχε επιλέξει να φορέσει ένα νυφικό δια χειρός Μάκη Τσέλιου, το οποίο είχε ένα άκρως εντυπωσιακό ντεκολτέ, ενώ στη δεξίωση έγινε μίνι. Το πέπλο της ήταν αρκετά μακρύ και πλούσιο. Το μακιγιάζ της ήταν φυσικό τονίζοντας έτσι τα χαρακτηριστικά της, ενώ τα μαλλιά της τα είχε αφήσει κάτω με κάποιες μπούκλες.

Κιμ Κίλιαν - Μάκης Τριανταφυλλόπουλος γάμος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ