Follow us

Επιβεβαιώθηκε ο royal χωρισμός | Νέος έρωτας για γαλαζοαίματη- Οι φωτογραφίες

Η γαλαζοαίματη που βρήκε νέο έρωτα

Royal Monaco Splash News / Ideal Images

Η Charlotte Casiraghi απαθανατίστηκε με τον φημολογούμενο νέο σύντροφό της μετά από τον αιφνίδιο χωρισμό της από τον σύζυγό της, Dimitri Rassam.

Το περιοδικό Paris Match δημοσίεθυσε της φωτογραφίες της Charlotte με τον Γάλλο συγγραφέα, Nicolas Mathieu. Τα στιγμιότυπα τραβήχτηκαν πριν λίγες ημέρες. Ο συγγραφέας, 45 ετών που στο παρελθόν έχει εργαστεί ως σεναριογράφος και δημοσιογράφος έχει βραβευτεί για το έργο του το 2018. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την 37χρονη Charlotte με τον συγγραφέα σε βεράντα καφέ στο Μονακό.

Η γαλαζοαίματη ήταν casual ντυμένη με ένα navy παλτό, ένα ασορτί πλεκτό και ένα τζιν παντελόνι. Η είδηση του χωρισμού της Charlotte με τον Dimitri Rassam κυκλοφορεί τις τελευταίες εβδομάδες όμως το παλάτι δεν έκανε κανένα σχετικό σχόλιο. Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στο 60ο Amade Δείπνο στο Mόντε Κάρλο τον περασμένο Οκτώβριο. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Ιούνιο του 2019 και απέκτησε μαζί έναν γιο, το 2018, τον Balthazar.

H Charlotte είναι μητέρα δύο παιδιών καθώς τον Δεκέμβριο του 2013 έφερε στον κόσμο τον πρωτότοκο γιο της, Raphael, που απέκτησε με τον τότε σύντροφό της κωμικό και ηθοποιό, Gad Elmaleh.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ