Follow us

Όταν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Αλέκος Συσσοβίτης ήταν ζευγάρι το μακρινό 1995

Σίγουρα αυτή τη σχέση δεν τη θυμούνται όλοι

MissBloom TEAM
Αλέκος Συσσοβίτης και Καρυοφυλλιά Καραμπέτη NDP

Ο Αλέκος Συσσοβίτης και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είναι από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς όμως λίγοι θυμούνται ότι αυτοί οι δύο ήταν ζευγάρι.

Διαβάστε Επίσης

Οι δυο ηθοποιοί συμπρωταγώνιστησαν στην ταινία "Ελεύθερη Κατάδυση" του σκηνοθέτη Γιώργου Πανουσόπουλου το 1995 και με αφορμή αυτή τη συνεργασία τους έγιναν και ζευγάρι. Η σχέση τους διήρκεσε πάνω από ενάμιση χρόνο, όμως οι δυο τους έχουν άψογες σχέσεις.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του στο "Καλύτερα δε Γίνεται" ο Αλέκος Συσσοβίτης είχε δηλώσει ότι: "Η πρώτη μου ταινία ήταν η ”Ελεύθερη Κατάδυση” με συμπρωταγωνίστριες την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου. Εκεί γνωριστήκαμε με την Καρυοφυλλιά, ήμασταν ενάμιση χρόνο παρέα”.

Και συμπλήρωσε ότι: "Είναι απίστευτο μετά από 22 χρόνια να χτυπάει το τηλέφωνο και να είναι η Καρυοφυλλιά! Μοναδικό, 00:05", πρόσθεσε ο ηθοποιός. "Για μια περίοδο είχαμε απομακρυνθεί και αυτό είναι πολύ ανθρώπινο, θα ήταν απάνθρωπο να μην συνέβαινε για την ψυχή του καθενός μας. Πολύ γρήγορα, όμως, έδειξε μια τρομερή ανωτερότητα και πραγματικά αυτό συντήρησε μια έντονη φιλία και εδώ είμαστε για να ξεπερνάμε κάθε κατάσταση γιατί ο εγωισμός μας πνίγεται και μέσα από ένα ισχυρό πλήγμα συχνά δεν μπορούμε να συμπεριφερθούμε όπως θα έπρεπε".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ