Follow us

Η Σοφία Μητσοτάκη με cargo παντελόνι και τα παπούτσια που επέστρεψαν στη μόδα

Πιστή στην επικαιρότητα της μόδας η Σοφία Μητσοτάκη

MissBloom TEAM
Μαρέβα Γκραμπόφκσι Μητσοτάκη και Σοφία Μητσοτάκη Instagram

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Μητσοτάκη έχουν αποφασίσει να κρατούν τα παιδιά τους μακριά από το προσκήνιο και την επικαιρότητα, κάνοντας μαζί τους αναρτήσεις στα προσωπικά τους social media μόνο σε ιδιαίτερες στιγμές για εκείνα.

Διαβάστε Επίσης

Η Σοφία Μητσοτάκη βρέθηκε στο πλευρό του πατέρα της και πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρόσφατη παρουσία του στο Ωδείο Αθηνών για το συνέδριο "The Upfront Initiative”. Η 26χρονη είναι η μεγάλη κόρη του ζευγαριού και κάνει αρκετά σπάνια εμφανίσεις στο πλευρό των γονιών της.

Η νεαρή κοπέλα επέλεξε για την εμφάνιση της να κινηθεί σε γήινους τόνους, διαλέγοντας ένα μπεζ cargo παντελόνι με λευκό top και καφέ τζάκετ. Μάλιστα η ίδια φαίνεται να είναι πιστή στην επικαιρότητα της μόδας και να ακολουθεί τις τάσεις, μιας και φόρεσε τα sneakers που έχουν γίνει και πάλι trend και όλοι αναζητούν ένα ζευγάρι τους.

Σοφία Μητσοτάκη Κυριάκος Μητσοτάκης

Η 26χρονη Σοφία Μητσοτάκη έχει σπουδάσει Δημόσια Υγεία στο πανεπιστήμιο John Hopkins και εργάζεται στον χώρο των τραπεζών. Τα τελευταία χρόνια μένει στο Λονδίνο όπου και εργάζεται. Αυτή την περίοδο κατέχει υψηλόβαθμο πόστο στα κεντρικά γνωστής εταιρίας στη Βρετανία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ