Follow us

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με υπέροχο φόρεμα με ανοιχτούς τους ώμους - Η δημόσια αγκαλιά με τον σύζυγό της Βασίλη Καρύδη

Η τρυφερή αγκαλιά και η φωτογραφία τους!

MissBloom TEAM
Ζενεβιέβ Μαζαρί Instagram

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Βασίλης Καρύδης είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρι με τη σχέση τους να κρατάει 18 χρόνια ενώ ο γάμος τους 9 χρόνια. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει και μια όμορφη οικογένεια με τα δύο παιδιά τους, Ροζαλία και Μιχάλη.

Διαβάστε Επίσης

Η πρώην κριτής του GNTM δημοσιεύει αρκετά συχνά κοινά τους στιγμιότυπα ενώ και σε πρόσφατες δηλώσεις της για τη σχέση τους σχολίασε ότι: "Ευχαριστιόμαστε τα πάντα με τον σύζυγό μου ακόμα και τους τσακωμούς μας. Μετά από 17 χρόνια έχεις μάθει να ευχαριστιέσαι τα πάντα. Για χαζομάρες τσακωνόμαστε. Για πράγματα που συνειδητοποιούμε ότι 20 χρόνια κι αν περάσουν και 40 τα ίδια θα κάνουμε. Οπότε είναι αυτό. Ότι εγώ το πρωί θέλω να παίρνω το πρωινό μου στο κρεβάτι, το ότι ο Βασίλης είναι καλλιτέχνης και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Τα κλασικά. Πρέπει να έχεις επίγνωση από ένα σημείο και μετά. Πρέπει να καταλαβαίνεις τα λάθη σου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε μία ωρίμανση".

Το ζευγάρι έδωσε το "παρών” στην κοπή της πίτας του Star, με τους δυο τους να φωτογραφίζονται αγκαλιά στους φωτογράφους.

Ζενεβιέβ Μαζαρί Βασίλης Καρύδης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ