Follow us

"Μυστήριο" η νέα επιχείρηση της Meghan Markle | To Instagram account που δεν ακολουθεί κανέναν

Η νέα επιχείρηση έχει έδρα τo Montecito, δηλαδή τον τόπο κατοικίας της Meghan και του Harry με τα δύο παιδιά τους, τον Archie και τη Lilibet.

Meghan Splash news / Ideal Images

Η Meghan Markle έχει λανσάρει μία νέα ιστοσελίδα για το brand American Riviera Orchard, και ένα νέο account στα social media για το εγχείρημα. Οι πρώτες αναρτήσεις που είδαμε στον ολοκαίνουργιο λογαριασμό σχηματίζουν ένα παζλ με το λογότυπο με χρυσά γράμματα. Η νέα επιχείρηση έχει έδρα τo Montecito, δηλαδή τον τόπο κατοικίας της Meghan και του Harry με τα δύο παιδιά τους, τον Archie και τη Lilibet.

"Μυστήριο" η νέα επιχείρηση της Meghan Markle | To Instagram account που δεν ακολουθεί κανέναν

H Meghan επίσης μοιράστηκε ένα προωθητικό βίντεο για το νέο της εγχείρημα, στο οποίο μάζευε λουλούδια, στη συνέχεια μαγείρευε σε μία υπέροχη country κουζίνα της, ενώ σε ένα πλάνο εμφανίζεται με ένα elegand μαύρο φόρεμα.

μεγκαν
ΜΕΓΚΑΝ
ΜΕΓΚΑΝ-10000

Το brand name

Το όνομα του νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος της Meghan Markle έχει σαφείς αναφορές στη ζωή της με την οικογένειά της στο Montecito. Η πολυτελής κατοικία τους βρίσκεται στη Santa Barbara που συχνά χαρακτηρίζεται ως Αμερικανική Ριβιέρα.

Ποια είναι τα προϊόντα πώλησης;

Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές, μάλλον θα πωλούνται προϊόντα όπως είναι ψηφιακά βιβλία μαγειρικής, σερβίτσια, μαχαιροπίρουνα, τραπεζομάντηλα και μία σειρά από φαγώσιμα προϊόντα, όπως μαρμελάδες, βούτυρα και gourmet jellies.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ