Follow us

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης έχει το πιο στιλάτο σπίτι με φρέσκα λουλούδια πάντα και παντού

Το πάθος του με τη διακόσμηση φαίνεται στο σπίτι του!

MissBloom TEAM
Μιχάλης Κεφαλογιάννης @kefalogiannis_

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης δεν έχει κρύψει το πάθος που έχει με τη διακόσμηση και σε κάθε του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας το αποδεικνύει. Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος του Mega έχει σπουδάσει και διακόσμηση στο Λονδίνο.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του είχε γράψει ότι: "Η άλλη μου μεγάλη αγάπη μετά τη δημοσιογραφία, είναι η αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Όσο μου επιτρέπει ο ελεύθερος χρόνος μου, βοηθώ φίλους να ξαναφτιάξουν από την αρχή τα σπίτια τους ή αυτά που μόλις έχουν αγοράσει. Είναι κάτι το οποίο έχω σπουδάσει στο Λονδίνο και ένα από τα αγαπημένα μου χόμπι".

Σε πρόσφατη διακόσμηση του, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης δημοσίευσε μία φωτογραφία από το σαλόνι του, γράφοντας στη λεζάντα: "Η τέχνη του να χαζεύεις, να μην κάνεις τίποτα και να μη σκέφτεσαι τίποτα / είναι εφικτό και αναγκαίο όταν όλη την εβδομάδα έχεις κάψει τον εγκέφαλο σου…"

Όπως βλέπουμε, στον χώρο του σαλονιού κυριαρχούν το μαύρο και το άσπρο σαν χρώματα, αλλά και το ξύλο σαν υφή. Ο ίδιος έχει επιλέξει να διακοσμήσει το σπίτι του με αρκετά έργα τέχνης. Μάλιστα επιλέγει να δίνει κάποιους τόνους από έντονα χρώματα, βάζοντας κάποια μαξιλάρια σε κόκκινο και κίτρινο χρώμα.

Αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν η επιλογή του να έχει φρέσκα λουλούδια, αλλά και πολλές γλάστρες με πράσινα φυτά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ