Follow us

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου | Ο πραγματικός λόγος που επέστρεψε από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για τους λόγους που δε μιλάει για την προσωπική της ζωή, τις σκέψεις της για οικογένεια, αλλά και την επιστροφή της στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ

MissBloom TEAM
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου | Ο πρωτότυπος τρόπος που φόρεσε τη μαρινιέρα Instagram

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ήταν καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου στο πλατό του "I Love Σου Κου" και τη Μπέττυ Μαγγίρα και αναφέρθηκε στους λόγους που δε μιλάει για την προσωπική της ζωή, τις σκέψεις της για οικογένεια, αλλά και την επιστροφή της στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ.

"Αν στα 15 μου φανταζόμουν τον εαυτό μου στην ηλικία μου τώρα, θα έλεγα ότι το πετυχημένο μοντέλο είναι να έχω δουλειά, χρήματα, το δικό μου σπίτι, τη δική μου οικογένεια, τα παιδιά μου... Και κάπου λες, ναι, αλλά τελικά μάλλον δεν ήταν αυτό που ήθελα, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Γιατί αλλιώς θα το είχα κινήσει προς τα εκεί. Συνειδητοποιώ ότι για να μην τόλμησα να κάνω οικογένεια μέχρι τώρα, μάλλον υπήρχαν άλλα πράγματα που ήθελα περισσότερο στη δεδομένη στιγμή. Ακόμη το έχω πολύ ρομαντικά στο μυαλό μου. Το έχω αφήσει ανοιχτό, θεωρώ ότι έχω χρόνο. Το βρίσκω υπέροχο να έχεις τη δική σου οικογένεια, τον δικό σου άνθρωπο. Τώρα ζω τον ανιψιό μου και είναι η χαρά της ζωής" είπε αρχικά η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Διάβασε τη συνέχεια στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ