Follow us

Δύσκολες ώρες για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Τι συνέβη;

MissBloom TEAM
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Δύσκολες ώρες περνά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου καθώς η μητέρα της έσπασε το ισχίο της και χρειάστηκε να χειρουργηθεί. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, όπως είπε η ίδια, ευχαριστώντας το ιατρικό προσωπικό με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram.

Φαίδρα Μπάρμπα και Μαριτίνα Ντενίση όταν έκαναν παρέα το 2011

"Αχ βρε παιδιά όσα φέρνει η ώρα δε τα φέρνει ο χρόνος! Το προηγούμενο Σάββατο η λατρεμένη μου μανούλα έσπασε το ισχίο της και βρεθήκαμε στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ όπου και χειρουργήθηκε. Τώρα πια είμαστε στο σπίτι μας σε φάση αποκατάστασης που, απ' ότι φαίνεται, πάει πολύ καλά!", έγραψε στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

Η Ανθή Βούλγαρη ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ κι εντυπωσιάζει με τη νεανική επιδερμίδα της

"Όμως ειλικρινά δεν ξέρω πόσα ευχαριστώ θέλω να πω μέσα απ την καρδιά μου για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό! (...) Αλλά πραγματικά νιώθω και μεγάλη ευγνωμοσύνη για το νοσηλευτικό προσωπικό που τρέχει ακάματο με απίστευτη ευγένεια και καλοσύνη να εξυπηρετήσει όλους τους ασθενείς!", συνέχισε. "(...) Πραγματικά πιστεύω πως τα Κρατικά μας νοσοκομεία έχουν εξαιρετικούς γιατρούς και προσωπικό και ειλικρινά είναι Ήρωες!!!".

Δες την ανάρτησή της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ