Follow us

Η Τζένη Μπότση με την κόρη της στο καρναβάλι της Πάτρας | Οι χρωματιστές στολές τους

Οικογενειακή εξόρμηση στην Πάτρα για την ηθοποιό.

MissBloom TEAM
Τζένη Μπότση

Οι Απόκριες κορυφώθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο και η Τζένη Μπότση μαζί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρα Μιχαλά και την κόρη τους Αλίκη βρέθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να βρεθούν στο καρναβάλι της Πάτρας, μιας και συμμετείχαν στην παρέλαση για τους μικρούς.

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με πολλές φωτογραφίες απ' όσα έζησαν στην πόλη του καρναβαλιού.

"Παιδικό πατρινό καρναβάλι 2024! Έζησα για μια ακόμη φορά την Πάτρα και το καρναβάλι μέσα από τα μάτια της Αλίκης! Ξεφαντωσαμε οικογενειακώς με φίλους ενώ η μικρή είναι πια σίγουρη: η Πάτρα είναι η καλύτερη πόλη γιατί χορεύουν όλοι στους δρόμους χωρίς αυτοκίνητα!!! Γέλια, χοροί, αγκαλιές, τραγούδια, με την Αλίκη να ανεβαίνει πάνω στη σκηνή και να τραγουδάει χωρίς άγχος δίπλα στον @giorgis_flaneur . Νομίζω ήταν από τις στιγμές που ένοιωσα την καρδιά μου να σπάει από καμάρι και συγκίνηση. @katerina_kamisi οι δημιουργίες σου είναι μοναδικές ! Μας στόλισες το καρναβάλι μας. @theartians είμαστε πια ένα γκρουπ από μόνοι μας! Η καλύτερη παρέα είστε εσείς!!! Νομίζω το κατά διασκεδάσαμε Να πω λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αλίκη και την φίλη της την Ασημιών, που για δεύτερη χρονιά μας πίεσαν για αυτό το αξέχαστο διήμερο!! Και του χρόνου!!! Να είμαστε καλά!” έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπότση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ