Follow us

Η Ευγενία Σαμαρά με crop top και τους απόλυτους κοιλιακούς

Σαστίσαμε με τους κοιλιακούς της ηθοποιού!

MissBloom TEAM
Ευγενία Σαμαρά @eugeniasamara

Καθαρά Δευτέρα με φίλους αποφάσισε να περάσει η Ευγενία Σαμαρά και έτσι απόλαυσαν μαζί αυτή την ημέρα, ενώ πέταξαν και χαρταετό.

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού "Switch" της ΕΡΤ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες με στιγμές από την ημέρα. Σε κάποιες από αυτές βλέπουμε την ηθοποιό να φοράει τζιν με crop top, με τους κοιλιακούς της να μην περνούν απαρατήρητοι. Η ίδια έχει από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της εγχώριας showbiz.

Η νεαρή ηθοποιός έχει δοκιμάσει όλα τα είδη γυμναστικής και ειδικά τα καλοκαίρια λατρεύει να κάνει τα πιο extreme sports όπως surf και wakeboard.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό Shape είχε πει για το σώμα της ότι: "Φροντίζω τον εαυτό μου και με ενδιαφέρει πιο πολύ το κομμάτι της υγείας μου. Πέρα από το γεγονός ότι το σώμα μου είναι εργαλείο της δουλειάς μου, μου αρέσει να αισθάνομαι ότι είναι υγιές, λειτουργικό, ότι δε θα τραυματιστώ σε ένα παραπάτημα. Και όντως το κομμάτι της ευεξίας λειτουργεί, η άσκηση με κάνει να νιώθω καλύτερα. Μέχρι εκεί. Αντίστοιχα, προσέχω τη διατροφή μου, θέλω να είμαι υγιής. Δε θέλω, ας πούμε, να τρώω τοξίνες, γιατί μετά το σώμα μου δεν έχει τη σωστή βενζίνη για να λειτουργήσει σωστά. Όχι όμως ότι, αν πάρω 5 κιλά, θα γίνει κάτι κακό. Έχει συμβεί στη ζωή μου, αν δω ότι αυτό δε με βοηθά και δεν είμαι λειτουργική, θα προσέξω λίγο και θα τα χάσω. Δεν έχω κάνει ποτέ αυστηρή διατροφή, αυστηρή δίαιτα, δεν έχω κάποια παραπάνω εμμονή πέρα απ’ το να είμαι λειτουργική και υγιής"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ