Follow us

Kate Middleton | Κανείς δεν πιστεύει ότι είναι η ίδια στο νέο βίντεο

Κάθε επιδιωκόμενη ή μη εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας αντί να μειώνει τις θεωρίες συνωμοσίες, πετυχαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Χαλαρή, υγιής, χαρούμενη. Τρία μόλις επίθετα ήταν αρκετά για να περιγράψει το ΤΜΖ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, την πρώτη εμφάνιση της Kate Middleton στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα William, στην αγορά του Windsor ανήμερα του St. Patrick's Day, μετά το πολυσυζητημένο χειρουργείο στην περιοχή της κοιλιάς τον περασμένο Ιανουάριο.

Υπάρχει, όμως, ένα σημαντικό πρόβλημα. Κανείς δεν πιστεύει ότι η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του πρίγκιπα της Ουαλίας στο εν λόγω βίντεο είναι η Kate Middleton. Και αυτό, διότι από τη μία πράγματι στο βίντεο φαίνεται η φιγούρα μίας χαρούμενης γυναίκας, όμως, η μακρινή λήψη σε συνδυασμό με το θολό τοπίο – στην κυριολεξία – που δημιουργεί οποιαδήποτε προσπάθεια ζουμ δεν αφήνουν πολλά περιθώρια ευκρίνειας. Από την άλλη, ούτε ο πρίγκιπας William ούτε η πριγκίπισσα Kate μας έχουν συνηθίσει σε μη προγραμματισμένες εμφανίσεις, πόσω μάλλον τώρα που τα σενάρια σχετικά με την κατάσταση υγείας της Kate Middleton διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ταυτόχρονα, οποιαδήποτε προσπάθεια απομόνωσης της εικόνας εμφανίζει τη φιγούρα μίας γυναίκας που καθόλου δεν μοιάζει στο πρόσωπο με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, φέρνοντας στο προσκήνιο ακόμη και σενάρια περί αποτυχημένης πλαστικής επέμβασης. Σε κάθε περίπτωση, το TMZ και η ρεπόρτερ του επιμένουν ότι η γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο είναι πράγματι η Kate Middleton.

"Παρατήρησα ένα ζευγάρι που διάλεγε ψωμί, κοίταξα την κοπέλα και μου φάνηκε γνωστή, οικεία, ήξερα πως την γνώριζα από κάπου. Πήγα στο αυτοκίνητό μου και όπως βγήκαν έξω τράβηξα βίντεο, περπάτησαν και ξαφνικά εξαφανίστηκαν, δεν είδα το αυτοκίνητό τους, η Kate έδειχνε χαρούμενη και χαλαρή, τους είδα να είναι χαρούμενοι που μπορούσαν να ψωνίσουν και εκείνη έδειχνε πως το να μπορεί να κάνει τα ψώνια της εκεί ήταν κάτι σπουδαίο", ανέφερε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας στο μέσο ενημέρωσης.

Το θέμα είναι ότι κάθε επιδιωκόμενη ή μη εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας αντί να μειώνει τις θεωρίες συνωμοσίες, πετυχαίνει το ακριβώς αντίθετο πυροδοτώντας νέο κύκλο συζητήσεων.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ