Follow us

Βασιλιάς Κάρολος | Η κίνηση στήριξης προς τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle

Φυσικά ο βασιλιάς στηρίζει τον γιο του

MissBloom TEAM
Κάρολος, πρίγκιπας William, Kate Middleton, Meghan Markle, πρίγκιπας Harry Splash News / Ideal Image

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να έχει να αντιμετωπίσει τη δύσκολη κατάσταση της υγείας του, μιας και έχει διαγνωστεί με καρκίνο έπειτα και από το προγραμματισμένο χειρουργείο του στον προστάτη, όμως δεν έχει σταματήσει να εργάζεται για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Διαβάστε Επίσης

Επιπλέον, θέλησε να κάνει και μία κίνηση στήριξης προς τον γιο του, πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, παρόλο που οι σχέσεις τους δεν είναι καλές. Βέβαια να θυμίσουμε ότι ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψε στο Λονδίνο μόλις έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας του πατέρα του και μονάρχη.

Τώρα το ζευγάρι που έχει αποχωρίσει από το Ηνωμένο Βασίλειο και ζει μόνιμα στη Καλιφόρνια μαζί με τα δύο του παιδιά, Archie και Lilibet, κυκλοφόρησε ένα νέο site, το sussex.com, το οποίο όπως είπαν είναι για να γίνονται γνωστές όλες οι δραστηριότητες τους.

Πώς όμως ο βασιλιάς έδειξε τη στήριξη του;

Όπως έγινε γνωστό, τη Δευτέρα έγινε μία προσθήκη στη βιογραφία που αναγράφεται για τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex στη βασιλική ιστοσελίδα, μιας και αποφασίστηκε να γραφτεί και το νέο site του ζευγαριού. Φυσικά για να γραφτεί κάτι εκεί, πρέπει να έχει εγκριθεί από τον μονάρχη.

"Πληροφορίες για τη τωρινή δουλειά του δούκα και της δούκισσας του Sussex μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα sussex.com” γράφει χαρακτηριστικά. Μάλιστα αναγράφεται και το blog που έγραφε η Meghan Markle μέχρι πριν τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry,

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ