Follow us

Βίκυ Καγιά | Με τα παιδιά της σε φάρμα στην Εύβοια - Δείτε την κατάξανθη Μπιάνκα να φροντίζει τα άλογα

Το μήνυμα της παρουσιάστριας για τη φάρμα.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά | Το απόλυτα φθινοπωρινό outfit της με το αγαπημένο παντελόνι των Γαλλίδων Instagram@vickykaya_

Είναι φιλόζωη και δεν ξεχνά να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Μάλιστα την αγάπη της αυτή την έχει μεταφέρει και στα δύο της παιδιά. Ο λόγος για τη Βίκυ Καγιά, η οποία βρέθηκε σε φάρμα στην Εύβοια μαζί με τα δύο της παιδιά, ανεβάζοντας υπέροχα στιγμιότυπα στο Instagram.

O μικρός Κάρολος με τις τέλειες μπούκλες ιππεύει, ενώ η Μπιάνκα με τα μακριά ξανθά μαλλιά φροντίζει τα αλογάκια. Μαζί τους και η περήφανη μαμά τους Βίκυ, η οποία αναφέρθηκε εκτενώς στη φάρμα μέσα από την ανάρτησή της.

"Εδώ και 15 χρόνια απολαμβάνουμε τον παράδεισο του @rancheros_farm 🐴στην μαγευτική παραλία της Αγίας Άννας στην Εύβοια. Η Νανσυ και η αδερφή της Ντέπυ αγκαλιάζουν και φροντίζουν με απέραντη αγάπη τα άγρια άλογα της φάρμας, ανιδιοτελώς 🤍 Εδώ βρισκόμαστε κοντά στη φύση, ιππεύουμε, καθαρίζουμε, βοηθάμε, και πάνω απ’ όλα υποστηρίζουμε έναν φυσικό και ισορροπημένο τρόπο ζωής για τα παιδιά. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δώσουμε στο @rancheros_farm μια νέα στέγη. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με τα κορίτσια της φάρμας για περισσότερες πληροφορίες".

Όσο για τη ζωή της εκτός τηλεόρασης, η Βίκυ Καγιά φαίνεται να την απολαμβάνει, ενώ ανασυντάσσει τις δυνάμεις της για τα επόμενα σχέδιά της. Για την ώρα, περνάει ποιοτικό χρόνο με τα δύο της παιδιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ