Follow us

Μαρίνα Σάττι | Η σχέση με γνωστό ηθοποιό που λίγοι θυμούνται

Ο επεισοδιακός χωρισμός τους!

MissBloom TEAM
Μαρίνα Σάττι NDP

Η Μαρίνα Σάττι είναι η φετινή εκπρόσωπος της χώρας μας για τη Eurovision και ετοιμάζεται να ενθουσιάσει τους ξένους με το "Zari” της.

Διαβάστε Επίσης

Η νεαρή τραγουδίστρια είναι αρκετά επιτυχημένη από μικρή ηλικία. Το 2017 έγινε viral με το τραγούδι "Μάντισσα”, το οποίο ακουγόταν παντού, ενώ το χορευτικό το είχαν μάθει όλοι. Όμως τότε λίγοι γνώριζαν τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

Η Μαρίνα Σάττι έχει υπάρξει ζευγάρι με τον Ιβάν Σβιτάιλο με τον οποίο είχαν γνωριστεί στο μιούζικαλ "Δαίμονες" με την Άννα Βίσση, με τους δυο τους να μην έχουν παραδεχτεί τη σχέση τους. Επιπλέον είχαν συνεργαστεί και στο μιούζικαλ "Ο βιολιστής στη στέγη" που είχε ανέβει στο Badminton το 2015. Ο ηθοποιός και χορογράφος σε συνέντευξη του τότε είχε εξομολογηθεί ότι είχε σχέση ενάμιση χρόνο με μια κοπέλα χωρίς να αναφέρει το όνομά της.

Μαρίνα Σάττι - Ιβάν Σβιτάιλο

Η σχέση τους κράτησε τρία χρόνια, με τον χωρισμό τους να είναι αρκετά επεισοδιακός, διότι τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Τότε ο Ιβάν Σβιτάιλο είχε απαθανατιστεί σε τρυφερά ενσταντανέ με την ηθοποιό Βασιλική Τρουφάκου σε βραδινή τους έξοδο στα μπουζούκια.

Πλέον δεν γνωρίζουμε κάτι για την προσωπική ζωή της Μαρίνας Σάττι, με την ίδια να προστατεύει πια τις σχέσεις της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ