Follow us

Johnny Depp | Αποκάλεσε συμπρωταγωνίστριά του "ηλίθια" κατά τη διάρκεια γυρίσματος

Η ηθοποιός κατηγορεί τον Johnny Depp για κακή συμπεριφορά.

MissBloom TEAM
depp Splash News/Ideal Images

H Lola Glaudini υποστηρίζει ότι ο Johnny Depp, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία Blow, της φώναξε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Το αστυνομικό θρίλερ κυκλοφόρησε το 2001 αλλά η ηθοποιός έκανε την αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε τον Ιανουάριο και επανήλθε πάλι στην επικαιρότητα.

Η ηθοποιός υποστήριξε ότι ο Johnny Depp την επέπληξε επειδή γελούσε κατά τη διάρκεια μιας σκηνής παρόλο που ο σκηνοθέτης Ted Demme φέρεται να της είχε ζητήσει να το κάνει.

"Μόλις την πρώτη ημέρα, δεν είχα καν γνωρίσει τον Johnny Depp σε αυτή τη φάση" περιέγραψε η Lola Glaudini κατά την παρουσία της στο podcast Powerful Truth Angels σημειώνοντας ότι ήταν ξαπλωμένη "σε ένα χαλί από δέρμα ζώου φορώντας μπικίνι" στο πίσω μέρος της σκηνής.

Το περιστατικό κατά τη διάρκεια του γυρίσματος

Ted Demme ήρθε και μου είπε 'OK Lola, όταν ο Johnny Depp πει αυτή τη συγκεκριμένη λέξη, θέλω να ξεσπάσεις σε γέλια σαν να σου είπε το πιο αστείο πράγμα εδώ΄".

Όταν οι κάμερες άρχισαν να γράφουν η ηθοποιός έκανε ακριβώς αυτό που της ζητήθηκε. Ωστόσο, το γέλιο της φαίνεται να ενόχλησε τον συμπρωταγωνιστή της.

Johnny Depp όταν έκοψαν τη σκηνή, ήρθε προς το μέρος μου, από πάνω μου και κόλλησε το δάχτυλό του στο πρόσωπό μου και είπε 'Ποια νομίζεις ότι είσαι; Ποια νομίζεις ότι είσαι; Σκάσε. Είμαι εδώ και προσπαθώ να πω τα λόγια μου και μου αποσπάς την προσοχή. Ηλίθια. Ώστε τώρα δεν είναι τόσο αστείο; Τώρα μπορείς να σκάσεις; Τώρα μπορείς να βουλώσεις το στόμα σου; Όσο ήσυχη είσαι τώρα έτσι να μείνεις'".

Η 52χρονη, σήμερα, ηθοποιός έμεινε εμβρόντητη από το περιστατικό ειδικά επειδή είχε περάσει τόσα πολλά χρόνια θαυμάζοντας τη δουλειά του Johnny Depp.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ