Follow us

Οικογενειακή έξοδος για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Βασίλη Καρύδη

Χαλαρές οικογενειακές στιγμές.

MissBloom TEAM
Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Βασίλη Καρύδη Papadakis Press

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι από τις παρουσιάστριες που απασχολούν με τις δηλώσεις τους, αλλά και με το τηλεοπτικό τους μέλλον. Και μπορεί όλοι να τη συζητούν για τα επαγγελματικά της, όμως στην προσωπική της ζωή είναι αρκετά σταθερή.

Διαβάστε Επίσης

Η ίδια και ο Βασίλης Καρύδης είναι αρκετά ερωτευμένοι και είναι μαζί 18 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Ροζαλία και τον Μιχάλη.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της για τη σχέση τους, η πρώην κριτής του GNTM σχολίασε ότι: "Ευχαριστιόμαστε τα πάντα με τον σύζυγό μου ακόμα και τους τσακωμούς μας. Μετά από 17 χρόνια έχεις μάθει να ευχαριστιέσαι τα πάντα. Για χαζομάρες τσακωνόμαστε. Για πράγματα που συνειδητοποιούμε ότι 20 χρόνια κι αν περάσουν και 40 τα ίδια θα κάνουμε. Οπότε είναι αυτό. Ότι εγώ το πρωί θέλω να παίρνω το πρωινό μου στο κρεβάτι, το ότι ο Βασίλης είναι καλλιτέχνης και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Τα κλασικά. Πρέπει να έχεις επίγνωση από ένα σημείο και μετά. Πρέπει να καταλαβαίνεις τα λάθη σου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε μία ωρίμανση".

Πρόσφατα, το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά τους απαθανατίστηκαν σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνουν τη βόλτα και τα ψώνια τους.

Ζενεβιέβ Μαζαρί - Βασίλης Καρύδης
Ζενεβιέβ Μαζαρί - Βασίλης Καρύδης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ