Follow us

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle εύχονται περαστικά στην Kate Middleton με τον δικό τους τρόπο

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το ζευγάρι μετά την ανακοίνωση της Kate Middleton πως πάσχει από καρκίνο. Ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα;

MissBloom TEAM
meghan markle prince harry Splash News / Ideal Images

Το βίντεο που δημοσίευσε χθες το απόγευμα η Kate Middleton, αποκαλύπτοντας πως πάσχει από καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες έχει γίνει θέμα συζήτησης στον παγκόσμιο Τύπο. Εκτός από τα νέα καθ' αυτά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο τρόπος που το αντιμετώπισαν ο πρίγκιπας Ηarry και η Meghan Markle.

Πιο συγκεκριμένα, η δούκας και η δούκισσα του Sussex δήλωσαν πως εύχονται στην Kate Middleton "υγεία και ίαση" για την περιπέτεια που περνά. Σε μια σύντομη δήλωση που έκαναν, ο Harry και η Meghan εξέφρασαν την ελπίδα τους πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα καταφέρει να περάσει αυτή την απαιτητική περίοδο της ζωής της "ιδιωτικά και με ηρεμία".

Από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε το βίντεο της Kate Middleton μέχρι σήμερα, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την ασθένεια της πριγκίπισσας. Ωστόσο, το παλάτι του Kensington αναφέρει ότι η πριγκίπισσα είναι πεπεισμένη πως θα αναρρώσει πλήρως.

Υπενθυμίζουμε πως η Kate Middleton υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, αλλά δεν ήταν τότε γνωστό ότι είχε κάποιο καρκίνο. Επόμενοι έλεγχοι αποκάλυψαν την παρουσία της ασθένειας στον οργανισμό της.

Ο Harry και η Meghan αποχώρησαν από τα καθήκοντα τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας τον Ιανουάριο του 2020. Μετακόμισαν στην Καλιφόρνια τον Ιούνιο εκείνης της χρονιάς, δηλώνοντας πως ήθελαν χώρο για να μεγαλώσουν τον γιο τους, Archie. Το δεύτερο παιδί της οικογένειας, η Lilibet, γεννήθηκε την επόμενη χρονιά.

Ο Βασιλιάς Κάρολος έχει επίσης διαγνωστεί πρόσφατα με καρκίνο, με τον πρίγκιπα Harry να ταξιδεύει στο Λονδίνο στις αρχές Φεβρουαρίου για να δει τον πατέρα του μια μέρα μετά την έναρξη της θεραπείας του. Δεν συνάντησε τον αδερφό του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη συνέχεια στο ABC News, ο Harry δήλωσε ότι ήταν "ευγνώμων" για τον σύντομο χρόνο που πέρασε με τον πατέρα του. Επίσης, συμφώνησε ότι τέτοια ζητήματα υγείας μπορούν να φέρουν πιο κοντά τις οικογένειες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ