Follow us

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει για την Καινούργιου, τη Μπάρκα και τον Τσαγκρίδη "Το ξεκαθάρισα και στις δύο και μίλησα και με τη Βίκυ Σταυροπούλου"

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για την Κατερίνα Καινούργιου και τη Δανάη Μπάρκα.

MissBloom TEAM
koklonis instagram

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που έχει προκύψει ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου, τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή "Ηappy Day" και δήλωσε τα εξής:

"Εγώ έχω ζήσει την Κατερίνα με τον Φίλιππο πολλά χρόνια μαζί. Φυσικά και αγαπάω και τη Δανάη και την Κατερίνα και έχω και ιδιαίτερη σχέση με τη Βίκυ Σταυροπούλου. Αποφάσισα να μην πάρω θέση, το ξεκαθάρισα και στην Κατερίνα και στη Δανάη, αλλά μίλησα και με τη Βίκυ. Αποφάσισα να μην πάρω θέση. Έχω άποψη, αλλά θέλω να την κρατήσω για μένα. Θεωρώ ότι έχουν γίνει κάποια λάθη, αλλά είναι η δική μου προσωπική άποψη και δεν θέλω να τοποθετηθώ δημόσια γι’ αυτό, γιατί είναι λεπτή η θέση μου.

Η Κατερίνα δεν πήρε θέση και το εκτιμώ αυτό. Η συμβουλή που δίνω στους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες που συνεργάζομαι είναι ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί τι βγάζουμε προς τα έξω. Εγώ εκτίμησα ότι η Κατερίνα δεν τοποθετήθηκε και επίσης εκτίμησα και κάποιες κινήσεις της Δανάης".

Δες εδώ το βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ