Follow us

Φοίβος Δεληβοριάς | Σε σπάνια δημόσια έξοδο με τη σύζυγό του, Βάσω Καβαλιεράτου

Σε νυχτερινό κέντρο βρέθηκαν οι δυο τους

MissBloom TEAM
Φοίβος Δεληβοριάς NDP

Μία σπάνια βραδινή έξοδο έκαναν ο Φοίβος Δεληβοριάς με τη σύζυγό του, Βάσω Καβαλιεράτου, καθώς το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Μουζουράκης.

Οι δυο τους κάνουν αρκετά σπάνια κοινές εμφανίσεις σε αυτά τα χρόνια που είναι ζευγάρι, ενώ έχουν μαζί και μία κόρη, την Ιόλη.

Η Βάσω Καβαλλιεράτου είχε πει στην εκπομπή "Μαμά – δες” ότι: "Είμαστε λίγο καιρό μαζί όταν ήρθε η Ιόλη. Εκείνος διάλεξε και το όνομα. Εγώ ήθελα πάντα να γίνω μαμά. Θα έκανα και μόνη μου ένα παιδί. Τα λέμε τώρα εκ του ασφαλούς, αλλά έτσι όπως νιώθω, θα το έκανα. Δεν αποκλείω να κάνω και δεύτερο παιδί. Ό,τι έρθει. Ο Φοίβος είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο κλασικός μπαμπάς. Οι μπαμπάδες με τα παιδιά κάνουν πράγματα που δεν κάνουν με τις μαμάδες. Δηλαδή εγώ τραβάω το πρακτικό πιο πολύ λούκι. Οι μπαμπάδες παιχνίδια… Είναι πάρα πολύ καλός μαζί της. Πάνε σινεμά, βλέπουν ταινίες. Τη διαβάζει με πολύ ευφάνταστο τρόπο. Οπότε καταλαβαίνεις έχουμε κι αυτό το ντιμπέιτ. "Μαμά έχω ιστορία, ο μπαμπάς πότε έρχεται; Βαριέμαι μαζί σου, με τον μπαμπά περνάμε τέλεια"".

Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός έκαναν μία σχεδόν total black εμφάνιση, την οποία "έσπασαν” με κάποιο print.

Φοίβος Δεληβοριάς | Σε σπάνια δημόσια έξοδο με τη σύζυγό του, Βάσω Καβαλιεράτου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ