Follow us

Η Γιούλικα Σκαφιδά ξεκαθαρίζει | "Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη, απλά δεν έχω παντρευτεί"

"Είμαι εδώ για να εξηγήσω στο παιδί μου τη διαφορετικότητα".

MissBloom TEAM
Γιούλικα Σκαφιδά Instagram

Στην εκπομπή "Ελένη" μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά, σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον νεογέννητο γιο της, Άγγελο.

Αρχικά αναφέρθηκε στο επαγγελματικό κομμάτι και στην επιλογή της να απέχει συνειδητά από το θέατρο: "Έχω αρχίσει να έχω κάποιες προτάσεις για θέατρο και τηλεόραση και έχω αρχίσει να σκέφτομαι πως θα τα κουμαντάρω, αν θέλω να βγω στην αγορά εργασίας, αν θέλω να μείνω σπίτι, να μη χάσω χρόνο αλλά δεν αγχώνομαι. Όπως τόσες άλλες γυναίκες και τόσοι άλλοι άντρες, έτσι κι εγώ θα δουλεύω και το παιδί θα είναι σπίτι με έναν άλλο άνθρωπο. Επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει κάτι. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι περνάω πάρα πολύ χρόνο στο σπίτι, το οποίο είχα να το κάνω ίσως και από τα σχολικά μου χρόνια, γιατί μετά δούλευα συνέχεια, και πολύ. Επίσης, αυτό που έχει αλλάξει, είναι ότι έχω έναν άνθρωπο που εξαρτάται από εμένα στα πάντα και αυτό δεν είναι βάρος, είναι μια γλυκιά ευθύνη γιατί είναι ένα παιδί που έγινε από επιλογή, δεν έγινε τυχαία".

Η Γιούλικα Σκαφιδά φωτογραφίζει τον γιο της, Άγγελο και τον σκύλο της στην πιο γλυκιά φωτογραφία που θα δεις σήμερα

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη χρονική στιγμή που επέλεξε να γίνει μητέρα, μιας και όπως είπε δεν νιώθει ότι έχει μεγαλώσει και ότι έχει κάνει όλα όσα ήθελε να κάνει - αν και όπως τόνισε πάντα θα θέλει να κάνει κι άλλα ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε: "Δεν νομίζω ότι η νεαρή ηλικία είναι πάντα ατού για να μεγαλώνεις ένα παιδί".

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το πώς είναι να μεγαλώνει μόνη της τον Άγγελο, ξεκαθάρισε για πρώτη φορά μία λανθασμένη άποψη που επικρατεί εδώ και καιρό: "Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δε ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη, απλά δεν έχω παντρευτεί. Δεν το μεγαλώνω μόνη μου το παιδί. Σε όποια ερώτηση έχει να μου κάνει το παιδί, είμαι εδώ για να του απαντήσω με θάρρος και αλήθεια, όπως κάθε γονέας στο παιδί του και οτιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει, είμαι εδώ να τον βοηθήσω και μαζί να εξηγήσουμε στα άλλα παιδάκια τι διαφορετικότητα μπορεί να έχει εκείνος από μια άλλη οικογένεια ή τι διαφορετικό μπορεί να έχει ένα παιδάκι από εκείνον και όλα τα παιδάκια να παίζουν και να είναι χαρούμενα και να έχουν αγάπη. Αυτό έχει σημασία".

Η Γιούλικα Σκαφιδά ξεκαθαρίζει | "Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη, απλά δεν έχω παντρευτεί"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ