Follow us

Ψεύτικο το βίντεο της Kate Middleton | Τα τέσσερα σημεία που μαρτυρούν την "απάτη"

Μία νέα θεωρία συνωμοσίας κάνει τον γύρο του κόσμου.

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Όπως είναι φυσικό από την Παρασκευή, όταν και η Kate Middleton έκανε τη σοκαριστική ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο, η είδηση κυριαρχεί στα βρετανικά, και όχι μόνο Μέσα. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, με λιτό ντύσιμο και φόντο ένα ειδυλλιακό τοπίο που θύμιζε εξοχή, ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με την υγεία της, ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον του και ζήτησε από το κοινό να σεβαστεί τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Φυσικά, και επειδή τι θα ήταν η ζωή χωρίς τις θεωρίες συνωμοσίας, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν πείστηκαν από το βίντεο της Kate και το έθεσαν επί τάπητος προκειμένου να αμφισβητήσουν την αυθεντικότητά του! Και την... αμφισβήτησαν μιας και εντόπισαν τέσσερα βασικά σημεία που αποδεικνύουν ότι το βίντεο δεν είναι αληθινό.

Είστε έτοιμοι;

Το πρώτο σημείο είναι ότι δεν υπάρχει συγχρονισμός ανάμεσα στη φωνή και στα χείλη της Kate. To δεύτερο ότι το δαχτυλίδι αρραβώνων της, εμφανίζεται και εξαφανίζεται όπως εκείνη κουνά τα χέρια της κάτι που μαρτυρά επεξεργασία με τεχνητή νοημοσύνη. Και συνεχίζουμε...

Το τρίτο σημείο είναι ότι στο background τα φύλλα των δέντρων δεν κουνιούνται καθόλου, ενώ το τέταρτο επιχείρημα είναι ότι τα μάτια της Kate αλλάζουν χρώμα κατά τη διάρκεια του βίντεο.

Όλα αυτά, οδήγησαν τους χρήστες του Tik Tok και του Χ στο συμπέρασμα ότι το βίντεο της Kate έχει δημιουργηθεί με Deepfake AI - ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ψεύτικων, αλλά πολύ πειστικών, βίντεο και φωτογραφιών -.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι η θεωρία αυτή έχει βρει πολλούς υποστηρικτές, με την αμφισβήτηση να μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Αληθινό ή ψεύτικο βέβαια, μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ