Follow us

Άλλος άνθρωπος | Ο Παντελής Τουτουντζής με πολύ κοντά κόκκινα μαλλιά

Αγνώριστος!

MissBloom TEAM
Παντελής Τουτουντζής

Ο Παντελής Τουτουντζής είναι από τους πιο επιτυχημένους make up artist, με το ταλέντο του να τονίζεται σε κάθε look των διάσημων που περιποιείται. Ο ίδιος όμως είναι και ακτιβιστής και προσπαθεί να μιλάει συνεχώς για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η Ελένη Φουρέιρα σε ένα νέο τρυφερό βίντεο με τον γιο της | Η "γλυκιά" απογοήτευσή της

Ο ίδιος έχει μιλήσει πολλές φορές για το bullying που έχει δεχθεί λόγω της σεξουαλικότητας του, αλλά και την απόφαση του να αποκτήσει παιδιά με τον σύντροφό του. "Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για την ανατροφή των παιδιών μας. Λειτουργούμε με πάρα πολλή αγάπη, τεράστια ευθύνη απέναντί τους. Θέλουμε να κάνουμε 2 παιδιά ευτυχισμένα, να γίνουν ακριβώς αυτό που ονειρεύονται. Αυτός είναι ο στόχος μας. Και να προσέξουμε, να ακούσουμε πολύ βαθιά, τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Έτσι, νομίζω, πετυχαίνει ο γονιός, για εμένα. Όταν το παιδί πει ότι έγινα αυτό που ονειρευόμουν. Εγώ το έκανα. Είμαι αυτό που ονειρευόμουν. Ας γίνουν αυτό που ονειρεύονται. Αυτή είναι η ευχή μου για τα παιδιά μου" είχε πει σε συνέντευξή του ο Παντελής Τουτουντζής.

Σε πρόσφατη ανάρτησή του, ο ίδιος μας έδειξε πως ήταν τη δεκαετία του '90 και ήταν πραγματικά αγνώριστος. Ο Παντελής Τουτουντζής ποζάρει με αρκετά κοντά μαλλιά, τα οποία είναι και βαμμένα κόκκινα.

Άλλος άνθρωπος | Ο Παντελής Τουτουντζής με πολύ κοντά κόκκινα μαλλιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ