Follow us

Θοδωρής Κυριακού | Η σπάνια έξοδος με την καλλονή σύζυγό του, Δήμητρα Μπιθαρά

Ένα από τα πιο πετυχημένα αλλά και διακριτικά ζευγάρια.

MissBloom TEAM
Θοδωρής Κυριακού NDP

Μπορεί να φέρει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και σημαντικά ονόματα των ελληνικών μίντια και γενικότερα του επιχειρηματικού κλάδου, αλλά εκείνος αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις, έχοντας αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Κυριακού, τον γιο του Μίνωα Κυριακού, του ισχυρού άντρα του Ant1 και όχι μόνο! Ο Θοδωρής, ο οποίος μετά τον θάνατο του πατέρα του, πήρε τα ηνία των επιχειρήσεών του, είναι παντρεμένος εδώ και χρόνια με τη Δήμητρα Μπιθαρά.

Η πανύψηλη καλλονή με τα πράσινα μάτια, προέρχεται από μία εκ των πιο ισχυρών επιχειρηματικών οικογενειών της Ελλάδας, με "ναυαρχίδα" τους το πασίγνωστο brand ρούχων, BSB.

Το ζευγάρι, ζει διακριτικά μαζί με τα παιδιά του, ενώ έχουν καταφέρει να μην απασχολήσουν τα Μέσα με το παραμικρό. Αυτός είναι και ο λόγος που η πρόσφατη βραδινή τους έξοδος στο NOX προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση.

Θοδωρής και Δήμητρα απήλαυσαν την Μαρινέλλα ενώ πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό του NDP. H Δήμητρα επέλεξε να ντυθεί στα μαύρα ενώ άφησε κάτω τα πλούσια μαλλιά της.

Θοδωρής Κυριακού | Η σπάνια έξοδος με την καλλονή σύζυγό του, Δήμητρα Μπιθαρά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ