Follow us

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε σπάνια εμφάνιση με τον μικρό της αδερφό | Πόσο μοιάζουν;

"Οικογένεια πρώτα" έγραψε η ηθοποιός

MissBloom TEAM
Κατερίνα Παπουτσάκη NDP

Η Κατερίνα Παπουτσάκη λατρεύει τα παιδιά της και την οικογένεια της και προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους. Μάλιστα αυτό φαίνεται και στις συχνές αναρτήσεις που κάνει με τα παιδιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σαν έφηβη | Το νεανικό σύνολο που επέλεξε η Κατερίνα Παπουτσάκη σε έξοδό της

Αυτό συνέβη και την Πέμπτη, όταν και η ηθοποιός έκανε βόλτα με τον μικρό της αδερφό, Γιάννη Παπουτσάκη. Οι δυο τους πόζαραν μαζί μέσα στο αυτοκίνητο, με την ηθοποιό να γράφει: "Οικογένεια πρώτα”.

"Είχα πολύ καλή σχέση με τους γονείς μου. Ο πατέρας μου ήταν ανοιχτόμυαλος. Μάλιστα όταν στην εφηβεία, πήγαιναν και του έλεγαν ότι η "Η Κατερίνα φιλιέται με κάποιον πως το επιτρέπεις, εκείνος απαντούσε "κι εσύ το ίδιο έκανες στα 15 σου”. Αλλά είχε πάντα μια υπερποστατευτικότητα. Εκεί στη ζόρικη – σκληρή φάση της εφηβείας μου, στα 16-17 ήταν μια φάση που επεξεργαζόμουν όλη αυτή την ιστορία και μου τα "έσκαγε”, ήταν η περίοδος του χωρισμού των γονιών μου, κάπως εκεί σαν να ξέσπασα, σαν να έκανα ένα μπαμ", έλεγε επίσης η ηθοποιός στην εκπομπή "Μαμά- δες” της ΕΡΤ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ