Η "κατάρα" του "Σασμού" | Πέντε ηθοποιοί που χώρισαν

Τα προσωπικά δεν πήγαν πολύ καλά για κάποιους πρωταγωνιστές της σειράς.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Ο "Σασμός”, η τηλεοπτική σειρά του Alpha, είναι από τα πιο επιτυχημένα σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, όμως στα προσωπικά τους οι πρωταγωνιστές δεν τα έχουν πάει και πολύ καλά.

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα η φημολογία ότι ο Δημήτρης Λάλος και η σύζυγός του, Έλενα Μαυρίδου αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από αρκετά χρόνια σχέσης και την απόκτηση μιας κόρης. Μάλιστα οι δυο τους έχουν κάνει και unfollow ο ένας τον άλλον στα social media.

Είναι ζευγάρι η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος; Τα block στο Instagram και τα ύποπτα unfollows

Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Γιάννης Νταλιάνης

Εδώ και μερικές βδομάδες έχει γίνει γνωστό ότι η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης χώρισαν μετά από 18 ολόκληρα γάμου και την απόκτηση δυο παιδιών.

Χώρισαν η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θάνασης Τότσικας μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας χώρισαν και κράτησαν ακόμη και αυτό για εκείνους, χωρίς να γίνεται περισσότερος ντόρος για το πως συνέβη.

Ευγενία Σαμαρά - Γιάννης Ποιμενίδης | Οριστικός ο χωρισμός τους - Ποιος ο ρόλος του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου;

Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση του χωρισμού της Ευγενίας Σαμαρά με τον Γιάννη Ποιμενίδη μετά από εννέα χρόνια σχέσης και αρκετά χρόνια συγκατοίκησης.

Γιώργος Αμούτζας – Έλενα Πιερίδου

Ένα από τα πιο φωτογραφημένα ζευγάρια που αποφάσισαν να χωρίσουν ήταν ο Γιώργος Αμούτζας και η Έλενα Πιερίζου. Το ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση τους το καλοκαίρι του 2022.

Διαβάστε Επίσης