Follow us

Υρώ Λούπη – Σωτήρης Καλυβάτσης | Το γεμάτο diy κατασκευές εξοχικό τους σπίτι στην Ερέτρια

Η ηθοποιός λατρεύει να κάνει κατασκευές

MissBloom TEAM
Υρώ Λούπη – Σωτήρης Καλυβάτσης NDP

Η Υρώ Λούπη και ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του χώρου και το ζευγάρι μιλάει αρκετά συχνά για τη σχέση τους και τη συμβίωση τους.

Το άγνωστο (καλλιτεχνικό) χόμπι που έχει η Εβελίνα Παπούλια

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της, άνοιξε την πόρτα του εξοχικού σπιτιού τους στην Ερέτρια και μάς έδειξε το εσωτερικό του, αλλά και τις κατασκευές που η ίδια λατρεύει να φτιάχνει.

Για την αυλή της, η ίδια είπε: "Η αυλή λέγεται "Πλατεία Βόθρου” γιατί κάτω από εδώ έχει βόθρο. Το καλοκαίρι αποφασίσαμε και το φτιάξαμε με πλάκα Καρύστου. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης δίνει ονόματα στα πάντα, όπως κι εδώ τις αλόες τις ονομάζει Ντάλτον. Η τελευταία ποτίζεται πιο πολύ και είναι πιο μεγάλη"

Και συμπλήρωσε δείχνοντας τις κατασκευές της. "Μάζευα παλέτες και ήθελα να φτιάξω κάτι χρηστικό έξω από την πόρτα γιατί κρεμώ πράγματα. Είχαμε αποθήκη χαρτικών και απορρυπαντικών στην Καλλιθέα και πήρα ζυγαριά και τη διακόσμησα με λουλούδια” είπε χαρακτηριστικά.

"Έχω ζωγραφίσει πίνακες με λουλούδια από πολύ μικρή. Ο Σωτήρης τους λέει αυθεντικούς Λούπη. Μου κάνει πολλή καζούρα με τους πίνακες και γενικά ό,τι φτιάχνω" είπε κλείνοντας.

Η ηθοποιός έχει βάψει τις ντουλάπες της, αλλά και κάποιες ζάντες αυτοκινήτων και τους έχει δώσει μία δεύτερη ζωή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ