Follow us

Μαρίνα Καλογήρου | Η πρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε σπάνια εμφάνιση με κοντή δερμάτινη φούστα

Η ταλαντούχα ηθοποιός αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις.

MissBloom TEAM
Μαρίνα Καλογήρου NDP

Το ευρύ κοινό την γνώρισε μέσα από την ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Αν" αλλά και μέσα από τη σειρά "Τελευταία Παράσταση" όπου υποδύθηκε εξαιρετικά την Έλλη Λαμπέτη. Ο λόγος για τη Μαρίνα Καλογήρου, μιας εκ των πιο ταλαντούχων ηθοποιών της γενιάς της.

Η γοητευτική Μαρίνα, τα τελευταία χρόνια κάνει πολύ επιλεγμένες δουλειές στην τηλεόραση, με τον τελευταίο της πρωταγωνιστικό ρόλο να είναι στη σειρά του Mega, "Κομάντα και Δράκοι". Φέτος την είδαμε σε μία και μοναδική εμφάνιση, στη σειρά "Ο Γιατρός".

Η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν παρακολουθεί τηλεόραση, μιας και δεν έχει στο σπίτι της, ενώ μεταξύ δύο δουλειών, προτιμά να αφήνει να περάσει ένα σεβαστό χρονικό διάστημα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι την περίοδο που γυρίστηκε το "Αν" οι φήμες περί ειδυλλίου ανάμεσα στη Μαρίνα Καλογήρου και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έδιναν και έπαιρναν, με τους ίδιους να μην επιβεβαιώνουν ούτε και να διαψεύδουν κάτι.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP συνέλαβε την ταλαντούχα ηθοποιό στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Όνειρα Γλυκά". Για την περίσταση, επέλεξε να φορέσει μία κοντή δερμάτινη φούστα που άφησε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της, ένα εμπριμέ πουκάμισο και μαύρες γόβες.

Μαρίνα Καλογήρου | Η πρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε σπάνια εμφάνιση με κοντή δερμάτινη φούστα
Μαρίνα Καλογήρου
Μαρίνα Καλογήρου

Η ηθοποιός, έχει αποκτήσει έναν γιο, ενώ με τον πατέρα του παιδιού της δεν είναι πια μαζί. Πρόσφατα βρέθηκε στο Νεπάλ, με ανθρωπιστική οργάνωση, ενώ μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από το ταξίδι της, στο Ιnstagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ