Follow us

Πηνελόπη Πλάκα | "Στα πιο γεμάτα μου, +8 κιλά"

Την αλήθεια της μοιράστηκε η ηθοποιός στο Instagram.

MissBloom TEAM
Πηνελόπη Πλάκα NDP

Η Πηνελόπη Πλάκα θέλησε να πει την αλήθεια της μέσα από το Instagram, όπου και αποφάσισε να δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες της με παραπάνω κιλά.

Η απόλυτη καλοκαιρινή διάθεση | Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ποζάρει με το μπικίνι της και μας δείχνει τις τέλειες αναλογίες της

Η ηθοποιός μοιράστηκε δύο φωτογραφίες της από το καλοκαίρι του 2022, όταν και ήταν 8 κιλά πάνω από το συνηθισμένο της. Μάλιστα σε μία φωτογραφία είχε σημειώσει ποια σημεία πάνω της δεν της αρέσουν και όπως βλέπουμε είναι η περιφέρεια της και το μπράτσο της.

Στη λεζάντα των φωτογραφιών έγραψε: "Είναι καλύτερο να είσαι φυσιολογική γυναίκα ή ινσταγκραμικη γυναίκα; Εδώ, πρόπερσι το καλοκαίρι. Γραμμούλα σε ότι δε μ' άρεσε. Στα πιο γεμάτα μου +8. Τα κράτησα για 3 χρόνια. Όταν δεν είμαι καλά τρώω. Όταν είμαι σε απόλυτη επαφή και συνεννόηση με εμένα τρώω αλλά σωστά. Τα έχασα πρόσφατα. Γύρισα στα παλιά μου. Ανάλαφρη νιώθω. Ωραία να μπαίνεις στα παλιά σου ρούχα. Το χουμε φάει αυτό το παραμύθι όμως. Της τελειότητας. Της εξωτερικής. Μακάρι να τρώγαμε και της εσωτερικής. Αλλά που τέτοια τύχη! Μη μασάς. Μπαίνουν-βγαίνουν. Feel free and proud. Και γιατί της ανεβάζω τώρα; Γιατί έτσι μ' αρέσει. Κι εσένα ότι σ' αρέσει. Με τα + σου , με τα - σου. Κανείς δε θα σου πει. Μοναχά εσύ. Άντε κι η στιγμή”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ