Follow us

Ο Απρίλιος θα φέρει χαμόγελα στην πριγκίπισσα της Ουαλίας

Αυτή την περίοδο, η Kate Middleton υποβάλλεται προληπτικά σε χημειοθεραπεία και είναι πολύ σημαντικό να περιβάλλεται από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο σε ένα προσωπικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα, δίνοντας έτσι τέλος στη φημολογία και στα σενάρια που αφορούσαν την υγεία της. Αυτή την περίοδο, η Kate Middleton υποβάλλεται προληπτικά σε χημειοθεραπεία και είναι πολύ σημαντικό να περιβάλλεται από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Παρά τη δύσκολη συγκυρία για εκείνη, ο Απρίλιος θα της δώσει ευχάριστες αφορμές για να χαμογελάσει.

Ο Απρίλιος θα φέρει χαμόγελα στην πριγκίπισσα της Ουαλίας

Στις 15 Απριλίου έχει τα γενέθλιά του, ο μικρότερος αδερφός της, James Middleton που με αφορμή της διάγνωσης του καρκίνου της, δημοσίευσε ένα τρυφερό μήνυμα. Ο James έγινε πατέρας, όταν η σύζυγός του, Alizée Thevenet, έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Inigo, τον περασμένο Οκτώβριο.

Στις 23 του μήνα θα γιορτάσει τα 6α γενέθλιά του ο μικρότερος γιος της, πρίγκιπας Louis. Γνωστός για τον παιδικό αυθορμητισμό του και τις αμίμητες γκριμάτσες του θα δώσει χαρά στη μητέρα του.

Στις 29 Απριλίου, θα γιορτάσει με τον πρίγκιπα William τη 13η επέτειο του γάμου τους. "Το να έχω τον William στο πλευρό μου είναι μεγάλη πηγή ασφάλειας", ανέφερε στο μήνυμά της με το οποίο ανακοίνωσε την ασθένειά της,

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ