Follow us

Οργή για τα "ανοιχτά πόδια" της Κατερίνας Λιόλιου | Τα χυδαία σχόλια στο Instagram

Η σοβαροφάνεια του Έλληνα εξαντλήθηκε στη στάση της τραγουδίστριας. Πολύ λογικό.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Λιόλιου Instagram

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι μία νέα τραγουδίστρια με μεγάλο γκελ στις νεαρές, και όχι μόνο, ηλικίες. Οι εμφανίσεις της γίνονται θέμα συζήτησης, τα τραγούδια της είναι δημοφιλή και η παρουσία της άκρως εντυπωσιακή. Είναι με λίγα λόγια μία τραγουδίστρια που έχει το πακέτο που ακούγαμε κάποτε στα talent shows και όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στη μουσική σκηνή για πολλά ακόμα χρόνια.

Εκτός από τα τραγούδια της, η νεαρή τραγουδίστρια είναι διάσημη για την εντυπωσιακή της εμφάνιση αλλά και το καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο φροντίζει να αναδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Είναι επίσης μία παρουσία ιδιαίτερα ανατρεπτική αλλά και αυθόρμητη, με το τελευταίο της χαρακτηριστικό να το "πληρώνει".

Ο λογαριασμός στο Instagram, GreekMusic_Official ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο της Κατερίνας από το μαγαζί που εμφανίζεται. Η τραγουδίστρια είναι στη σκηνή, ερμηνεύει το τραγούδι της "Το Δικό μας το Σπίτι” και κάθεται... με τα πόδια ανοιχτά! Κίνηση εξαιρετικά λανθάνουσα όπως απεδείχθη, μιας και η σοβαροφάνεια του Έλληνα δεν άντεξε την εν λόγω προκλητική στάση, με τα σχόλια από κάτω να είναι τουλάχιστον χυδαία.

- Την νταλίκα της την πάρκαρε δίπλα στην δική μου... 😂😂Και άφωνη κ άκομψη...

- Αν θέλεις δημόσια να κάτσεις έτσι κοπελιά φόρεσε ένα παντελόνι... ΈΛΕΟΣ... ΑΙΣΧΟΣ... Προσβάλλεις το γυναικείο φύλο!😡😠😡

- Από φωνή…. άστο καλύτερα!! Αφού το μόνο που μετράει είναι η προστυχιά, ας πάνε να κάνουνε πεζοδρόμιο!! Πιο πολλά θα βγάλουν…

- Άκομψο κάθισμα, αλλά είναι κ φωνή αυτή; καμία ποιότητα. Άσε που θέλουν γυμναστική τα πόδια...α πα πα... δεν είναι θέμα ηθικής, αλλά γενικότερης αισθητικής. Μάλλον πρέπει να κάνει ό τι τη βάζουν να κάνει κ χάνεται το μέτρο. Άκυρο όλο το σύνολο

- Και στην τελική αν θες να χεις αυτή τη στάση να πας σε καμπαρέ

- Θέλω να ξέρω αν εσύ ή ίδια βλέπεις αυτή την στάση σου, να τραγουδάς με ανοιχτά τα πόδια, αυτή όλοι η εικόνα, αν σου αρέσει, δεν αισθανεσαι ντροπή????

- σκάσε πια...απορώ οι θαμώνες που κάθονται και βλέπουν αυτό το θέαμα...κρίμα που ακόμη δεν υπάρχουν ώριμες ντομάτες να τις πετάξουν στη μούρη..

Τα σχόλια δυστυχώς είναι πολλά και ακόμη πιο προσβλητικά. Μάλιστα εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι οι γυναίκες ήταν ακόμη πιο σκληρές από τους άντρες. Όπως φαίνεται, η ηθικολογία που μας διακατέχει σαν κοινωνία, ακόμη και στα πιο απλά πράγματα όπως την εμφάνιση μιας τραγουδίστριας, είναι βαθιά ριζωμένη στο DNA μας και δύσκολα θα ξεριζωθεί. Είτε αρέσει η συγκεκριμένη καλλιτέχνις, είτε όχι, οφείλουμε τουλάχιστον να σεβαστούμε τη δουλειά και την ανθρώπινη υπόστασή της. Οφείλουμε να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό και να μην εκτοξεύσουμε χυδαιότητες και σεξιστικά σχόλια για κάτι το οποίο δεν μας αφορά και δεν μας επηρεάζει προσωπικά. Στην τελική, σε όποιον δεν αρέσει η Λιόλιου, μπορεί να μην την κοιτάζει και να μην την ακούει.

Και αναρωτιέμαι φωναχτά ή έστω γραπτά: Μήπως ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από τον καθωσπρεπισμό και να εξοργιστούμε με πραγματικά σημαντικά θέματα που όντως μας προσβάλλουν σαν οντότητες; Μήπως θα έπρεπε να εξοργιστούμε με τα κακώς κείμενα της κοινωνίας στην οποία ζούμε και όχι με τα πόδια της Λιόλιου;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ