Follow us

Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα και Φίλιππο Τσαγκρίδη | "Το θεωρώ ανήθικο, θα προτιμούσα να με είχε πάρει να πει μια συγγνώμη"

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον πρώην σύντροφό της Φίλιππό Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day το πρωί της Πέμπτης και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον πρώην σύντροφό της Φίλιππό Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα.

"Αυτό που είμαι αυθόρμητη που έχει κάνει καλό αλλά μου έχει κάνει και πολύ κακό. Έχω κάνει λάθη και το έχω πληρώσει. Γράφονται τόσα πολλά συνέχεια που δεν δίνω σημασία. Το όνειρό μου είναι να κάνω οικογένεια, μπορεί να έρθει, μπορεί και να μην έρθει. Δεν σημαίνει ότι είσαι απεγνωσμένη σε ηλικία 39 ετών. Σίγουρα μέχρι στιγμής έχω κάνει λάθος επιλογές για να μην έχει προχωρήσει κάποια σχέση. Πιστεύω ότι θα μου έρθει κάτι πολύ καλό" είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

"Αρχικά να σου πω πολύ συνειδητά δεν μίλησα για αυτό, επειδή ήθελα να σεβαστώ τον εαυτό μου, τους τηλεθεατές. Δεν μπορούσα να είμαι στην εκπομπή και να αρχίσω να λέω για κάτι που συνέβη στον πρώην μου και σε μια φίλη μου και τηλεοπτική αντίπαλο. Επειδή με αυτόν τον άνθρωπο συνδέθηκα πάρα πολύ και τον αγάπησα, και ακόμη τον αγαπώ σαν άνθρωπο, δεν αλλάζει αυτό, ήθελα να σεβαστώ τη στιγμή. Με ενόχλησε πάρα πολύ. Κολλητές δεν ήμασταν, όταν όμως με μια κοπέλα και έναν άνθρωπο, που γνωρίζεις χρόνια, έχεις μοιραστεί στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ